AKTUELNO

Sve rekli!

U toku su "Pitanja novinara". Marko Đedović je komentarisao sukob Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša.

Ovo što je Ša rekao to su stvari koje je Miona iznela, ovde neko laže ili Miona ili Stansiav, ali to su i banalne stvari u odnosu na ono što se dešavalo. On nakon svega i one njene priče da je on napravio profil njene mame pa sam sebi lajkuje, po Mioni on ispada internet manijak. Ja ne mogu da kažem za njega jer ga ne poznajem, ali je drugačije kada kaže neko drugi to. Miona jeste njega predstavila kao da on pati za kadrom, da se busao na moru što ga ljudi ne prepoznaju, mi to ne znamo, ona je to pričala. Ona dok potrefi neke stvari, koliko joj tata imam godina, pa da li je profil pravljen ili nije, kada je pao se*s. ovo Bog neće do jula razmrsiti. Mene glava boli, a odnos njih dvojice će biti tenzičan. U trenutku pomsilim da ima emocije sa njegove, pa sa njene strane - rekao je Đedović
Ja mislim da je Stanislav verbalno jak - rekao je Darko.
On je direktan, ali nije jako, ja ga pokosim, pa da vidimo ko laže. - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On se unosi malom Urošu u facu, što ne krene na mene, jer zna da ga neće biti - dodao je Stanislav.
Slab si mnogo - dodao je Ša.
Nemojte da se unosite. ša je rekao da neće ići u izolaciju ako ih neko stavi. Milsim da je ta izolacija najbolja stvari i da se vidi ko je ko - rekaoo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je naredna koja je komentaisla Mionu i Ša-

Meni je Stanislav rekao da ne prepoznaje Mionu. On je za mene ozbiljan šmeker, a Stanislav ovde nije došao ništa loše za Mionu. Miona ne voli Ša, on nju voli, ali MIona njega ne. Ona je totalno nejasna, ponizila je čoveka kod kojeg je živela. Videćemo kada bude Narod pita kada Ša bude priznao da je pogrešio - rekal je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.