AKTUELNO

Suza suzu stiže!

Milena Kačavenda sela je sa Miljanom Kulić u dvorište, te se tom prilikom prisetila majke kroz suze i prepričala je Miljani san koji je upozorio da se nešto loše događa.

Kupila sam joj sat, kad je kući ne nosi ga...Kao došla kod mene ovde, vidim joj ruku i sat, ali ne mogu ni da dođem kod nje. Ja kažem Matoroj tada: "Stani bre da vidim s njom šta je", ja sam je pitala: "Otkud ti, šta si stavila taj sat?" i ja se probudim kao go**o - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je to bilo - pitala je Miljana kroz suze.
Pre tri četiri dana. Ja retko sanjam, ali kada sanjam, uvek je nešto loše za moje. Njoj je rođendan sada, prvog aprila...Tako sam sanjala zlato kada je moj muž imao saobraćajku, jedva ostao živ, a ja sva u zlatu. To je bilo tačno pre 20 godina, ja sam bila trudna sa ovim mlađim...Zapušio joj se sistem za dijalizu bio i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do vecea i padne na lice, slomila je nos, oni domah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži...Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena.
Šta kumo da kupe - pitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa grobno mesto...Bar sam se ispričala. Kada sam se vratila, šta da legnem, neće glava. Kada sam došla u emisiju, videli su da me nema na sastanku, digla se frka - plakala je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.