AKTUELNO

Sumnja ne prestaje!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da rasčivija sve odnose u Beloj kući kao i da pogleda snimke koje do sada nisu videli. Terza pitao Mionu da li još uvek voli Stanislava, ona nije dala odgovor.

Ja sam nju pitao da li još uvek voli Stanislava ona mi nije odgovorila -rekao je Terza.
Ne rekla mu je pusti me, jel si normalan, možete opet da pustiti klip -rekao je Ša.
Nema svrhe to da pričam, to je logično. Meni nije normalno da me pita posle 4 meseca da li volim bivšeg. Ako sam sa njim naravno da ga volim -rekla je Miona.
Poenta priče je da ja zahtevam da bude direktna i konkretna i da objasni o čemu se radi. Niko je ne napada samo joj govorim kako treba da razgovara. Postoje ljudi koji je ne vole ali sad pričamo i polemišemo. Mića oće da nametne lažnu priču jer mu je to prolazilo ranije. Ja sam rekao da na moju devoju nećeš moći da utičeš. Ti bi za pare sve uradio. Samo treba da bude direktna i onda neće ništa produbljivati -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoji je nisu pozdravili u čestitci?
Moji se nikad ne mešaju u moje odnose, oni su stavljali šta njima smeta, nisu navikli da me neko vređa. Ja sam joj rekao da prestane sa tim, ovako za gluposti i to moji nikad nisu čuli za te uvrede. Možda i zbog kontradiktornosti ali ja Mionu volim i moraće da je prihvate -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š