AKTUELNO

Nadamo se da ovo niste propustili!

Kraj sedmice rezervisan je za emisiju ''Izbacivanje''. Voditeljka Ana Radulović ugostila je u svom studiju podršku nominovanih takmičara "Elite", dok je Darko Tanasijević u dobro poznatom Šiša baru razgovarao sa pojedinim takmičarima, koji su obeležili prethodnu nedelju svojim odnosima. Nominovani su bili Nikola Lakić, Tamara Tiktok i Anđela Šparavalo.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Miona Jovanović stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića. Progovorila je o sukobima sa Nenadom Aleksićem Ša i otvoreno priznala da joj je krivo što njen bivši dečko, Stanislav Krofak nije pokušao da se pomiri s njom.

Nenad Aleksić Ša bio je sledeći koji se našao Šiša baru, oči u oči sa Darkom Tanasijevićem. Reper je rekao da smatra da mu Uroš Stanić mnogo kvari vezu sa Mionom, pa je opleo i po Stanislavu. Prokomentarisao je i ponašanje Anđele Šparavalo.

Anđelo Ranković sledeći je stigao je u Šiša bar, te je progovorio o odnosu sa Anitom Stanojlović, a potom se osvrnuo na Jovanu Tomić Matoru i Milenu Kačavendu.

Zatim, Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Anitu Stanojlović. Njih dvoje su razgovarali o odnosu nje i Anđela, ali i sukobima sa Matorom. Anita je rekla da je zauvek precrtala bivšu partnerku. Otkrila je i šta misli o Mileni Kačavendi.

Na redu je bila Aneli Ahmić, koja je u Šiša baru, kod Darka Tanasijevića, progovorila o pomirenju sa Janjušem, a potom se obratila Asminu i tražila od njega da se izjasni po pitanju očinstva Nore.

Jovana Tomić Matora prokomentarisala je sa Darkom Tanasijevićem trenutna dešavanja u Beloj kući. Rešila da otkrije za šta je Anita drži u šaci, pa progovorila o propalom prijateljstvu sa Anđelom.

Marko Janjušević Janjuš priznao je da mnogo voli Aneli, pa osudio Anđelu Šparavalo, nazvao je promašajem života.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić posvađali su se zbog Uroša Stanića, te mu je ona prebacila njegove prijatelje, nazvavši ih poltronima.

Par je nakon sitne svađe zbog Uroša Stanića, ponovo završio u ljubavi. Košarkaš joj poručio da bi sve uradio za nju.

Nenad Macanović Bebica bio je sledeći Darkov gost. Progovorio je o banalnim razlozima, koji dovode Teodoru Delić i njega do raskida. Opleo je i po Miljani Kulić.

Marko Đedović opleo po Miljani Kulić, podržao svoju drugaricu u ratu sa njom, pa otkrio Darku kako gleda na pismo porodice Šparavalo.

Maja Marinković isprozivala odnos Ša i Mione, rekla je da ih ne uzima za ozbiljno. Kazala je da reper treba da se leči, pa je otkrila kakva ide veza sa Stanislavom.

Stanislav Krofak rekao je da smatra da bi mu Miona poletela u zagrljaj, da on to želi, pa je ponovo potkačio Ša.

Poslednja sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Milena Kačavenda. Žestoko je isprozivala Miljanu Kulić, pa udarila na Anitu i Anđela.

Došlo je vreme da neko bude izbačen sa imanja, a ovog puta to je bila Tamara Tiktok. Njena podrška je sinoć otkazala sa glasovima! 

Tamara je nakon ispadanja otkrila šta se dešavalo između nje i Terze.

Nakon emisije ''Izbacivanje'', usledila je "Mićina igra istine". Bojana Pavlović opet je udarila na porodicu Šparavalo, rekavši da su reči koje su poslali Anđeli za rođendan monstruozne.

Bojana se tu nije zaustavila, pa je otkrila i da zna brojne tajne Anđeline porodice.

Veliki šef poslao je učesnicima bogatu nagradu za uspešno odigranu "Mićinu igru istine".

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović pričale su o uskršnjim jajima, te su iskoristile priliku i besramno ugovorile vrelu akciju.

Autor: I.S.