AKTUELNO

Strasti se ne smiruju.

Novinari su još jednom od Lune Đogani zatražili da se pravda za svoje postupke i pred širokim auditorijumom objasni ozbiljne pretnje upućene zadrugarki Nadeždi Biljić koja od samog ulaska u najgledaniji rijaliti šou pravi spletke između Lune i mladog pevača Slobodana Radanovića.

Da li možemo da razjasnimo konačno kada si zapretila Nadeždi, šta si mislila pod tim, bilo je pitanje:

To sam rekla u besu jer neverujem da mi se devojka unela u facu. Nemam ništa protiv nje. Treba onima koji svašta pričaju o njoj, već zna da sam ja krhka devojčica pa tako postupa. Unesi mi se napolju u facu pa da vidimo - to sam rekla. Ovde su svi mafijaši, a napolju su svi manji od makovog zrna. Ovde sam ista kao napolju. Uvek sam rešavala svoje sukobe razgovorom, a nikada nisam pretila, to nije moj stil -rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Neizbežno je bilo Lunino mišljenje i obrazloženje na priču Kristine Kije Kockar da je sve ona obezbedila i da Sloba nikada nije rekao ni hvala, što se Luni nije svidelo, a kasnije je to isto tražila od svog dragog, tako da je je opet morala kaže šta je zapravilo mislila:

Meni je odvratno da ako neko nešto uradi iz ljubavi da se to prebacuje kasnije kad nema ljubavi.Učinilo mi se kao da mu je svjedno što nam je mama rekla da nam je našla stan pa sam zato rekla da je mogao da kaže bar hvala. Moja majka to radi od srca da bi nama olakšala, ja sam zahvalna. Nikada nikome neću prebaciti za ono što učinim za njega, meni je to odvratno - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna PRETILA Nadeždi zbog Slobe: Ne spuštam se na nivo KLOŠARKE, a vi NIKADA NEĆETE BITI PRIJATELJI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-snimku:

J. Č.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'