AKTUELNO

Nije joj jasno kako su pčelar i stjuardesa postali toliko bliski.

U toku "Igre istine", koja je bila noćas pod krovom Bele Kuće, Sašku Karan zanimalo je zašto su Kristina Kockar i Miki Đuričić postali tako dobri prijatelji nakon brojnih svađa koje su imali, a Slobina supruga je odmah iznela svoj stav.

Foto: RTV Pink

Nas dvoje smo uvek bili ok, a što se tiče napada, rekla sam da je jadno što se neko bavi mojim životom. Na krv i nož smo se svađali. Jeste naglo, tebi se to čini jer sam imala rasprave sa njim van ovog stola, pa se čini ljudima da je naglo - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Mi normalno komuniciramo van stola! Budalo! Njoj krivo što smo mi sada dobri - govorio je Miki, koji je u jednom trenutku ispustio i zvuk životinje, nakon što ga je Saška nazvala govedom iz Kupinova.

Foto: RTV Pink

Kija, ne zaboravi, znaš dobro šta te pitam! Vrlo je bitno! Ja tebe smatram vrlo pametnom osobom. Svi se tobom bave! Kija, znaš šta ti je mama rekla, a mama najbolje zna - izjavila je Saška.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar u nastavku svog izlaganja izjavila je kako ona ima svoje stavove, kao i da zna šta joj je majka rekla tokom video-poziva pre nekoliko nedelja, a to je da ne bude toliko bliska sa Mikijem Đuričićem, ali i da ne sluša stavove svog roditelja. Nakon ovoga došlo je do velike svađe između Saške Karan, Mikija Đuričića i Lepog Miće.

Kako je izgledala ova rasprava možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Miroslav Miki Đuričić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'