AKTUELNO

Ne prija joj njegova energija.

Od samog ulaska Ane Korać u rijaliti "Zadrugu" ona se najviše zbližila sa Markom Janjuševićem Janjušem, iako oni tvrde da je njihov odnos čisto prijateljski, njihovo ponašanje govori suprotno.

Foto: RTV Pink

Njihov odnos je u poslednje vreme zahladneo, a kap koja je prelila čašu bila je Anina izjava da želi da se distancira od njega, zbog čega je Janjuš planuo i u afektu rekao nešto zbog čega je zažalio, a povodom ovoga su se oboje izjasnili.

Izgledalo je kao da sam ja paćenik koji trči za njom, a ona me izbegava Ja sam rekao nekim ljudima za stvari koje me nerviraju. Svi se druže sa njom, a samo mene gledaju u tom smislu sa njom. Uprto je sve u Janjuša. Od 18-og februara sam se skocentrisao na svoj rođendan, da mi se nešto lepo desi. Uvek kada se iznerviram, uvek se pokajem kada kažem nešto, imam kratak fitilj. Svašta kažem u trenutku, ali tako ne mislim. Nije mi dala priliku. Evo i sada se izvinjavam. Kajem se i uvek ću se kajati za takve stvari - bio je  potišten Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

On nije shvatio poentu. Ja sam rekla da ću ga izbegavati jer mi ne odgovara njegova energija, postao mi je dosadan, ne prija mi takav i on se zbog toga uvredio. To što on psuje i to, ja sam jednom prešla preko toga, nisam budala da dva puta pređem preko toga. To njegovo izvini može da okači mačku o rep. Samo smo se razdvojili zbog energije koja mi ne prija, a očigledno i njemu moja - objasnila je Ana situaciju.

Foto: Printscreen Youtube

Koraćevoj očigledno više ne prija Janjuševa pažnja, a on ne želi da izgleda kao njen potrčko, pa su zbog toga između njih izbile nesuglasice. Kako će odnos ovo dvoje zadrugara u predstojećim danima izgledati ostaje da saznamo.

Pročitajte još: Sloba misli da je Kija EMOTIVNO PUKLA, a onda je ona SKOČILA: Jedina osoba zbog koje ja mogu da ZAPLAČEM je ON! (VIDEO)

Lepi Mića je takođe prokomentarisao odnos ovo dvoje zadrugara i da zapravo Koraćeva svojim ponašanjem prema svojim cimerima provocira Janjuša, detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'