AKTUELNO

Pinkova zvezda ne može da podnese ono što joj je novinar rekao.

Kako je jedan od fanova poručio Maci Diskreciji prilikom uključenja da nastavi da se druži sa Sarom Reljić, Milan Milošević, koji je u veoma zategnutim odnosima sa ovim ukućankama, nije mogao da se uzdrži, a da ovo ne prokomentariše.

Foto: Printscreen Youtube

Drago mi je što je Sara podrška Maci, jer može da se pridruži Maci u njenom zanatu,  zato što je ona registrovana prostitutka, i može da je ubaci u posao jer kao pevačica neće uspeti - rekao je Milan.
Meni je jadno da se pojavim na rođendanu nekoga ko me je nazvao ku*vom... Ja ću biti uspešna pa kako god, bila pevačica ili inženjer. Proroci neka proriču tuđu sudbinu, ja ničiju neću, neka mu je sa srećom. Ja nikada njegov posao nisam dovodila u pitanje, on moj jeste - prokomentarisala je Sara.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, ovo nije prvi put da je Milan nešto ovako prokomentarisao, a Pinkovu zvezdu su ove reči naročito pogodile. Bez obzira na to što se stoički ponela dok je bila za stolom, ona je malo kasnije otišla u sobu da se isplače, dok su je njen dečko Vladan Vojnović Vojke i Mina Vrbaški I Maca Diskrecija tešili.

Foto: Printscreen Youtube

Reljićka je bila van sebe zbog situacije u kojoj se našla, pa je poručila svojoj mami Indriri Reljić da se ne brine što je zapala u očaj.

Mama, ako gledaš ovo što sedim na trosedu i budem mrtva, nemoj da se ljutiš, inače ćeš da se boriš sa mojim nervnim slomom. Ne zanima me više, ako hoćeš da uđeš, odričem te se preko novina - rekla je Sara.

Pročitajte još: I MAMA BI SA NJIMA! Teodorini i Anđelovi FANOVI IZNAJMILI STAN za njih dvoje, a OVAKO je Goca reagovala! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Zadruga - RTV Pink

'