AKTUELNO

Iritira ih njeno ponašanje.

Pevačica Zorica Marković sinoć je po drugi put ušla u rijaliti "Zadrugu", a nakon što je osvanuo novi dan, sa njom su seli da porazgovaraju Miljana Kulić, Saška Karan, Duško Radonjić i Marko Miljković kako bi joj prepričali dešavanja u Beloj kući prethodnih dana.

Foto: Printscreen Youtube

Prvo se trudnica požalila Zorici kako je tokom jučerašnjeg dana imala raspravu sa Snežanom Mišković Viktorijom zbog toga što je ona izabrana za ovonedeljnog vođu, a Viktorija se potajno nadala da će ona upravo biti ta, a potom joj je ispričala kako je protekao jučerašnji dan u "Zadruzi".

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku im se pridružila Viktorija i napravila pravu pometnju zbog cigareta koje su joj naprasno nestale. Ona je sumnjala da ih je Saška ukrala, pa se obratila Milanu Miloševiću da joj prenese da ih želi natrag, što je Karanovu razbesnelo.

Što ti ne dođeš do mene i pitaš gde su mi cigare. Šta ima njemu da govoriš, on nije moj advokat. To je Viktorija, ona mrlja sebi u bradu, nikad nećeš da kažeš - besnela je Saška na Viktoriju.

Foto: Printscreen Youtube

Evo sada sam rekla - branila se ona.

Viktorijin stav i ponašanje su iznervirali Sašku, Miljanu, Marka i Duška, koji su se prokomentarisali da ne žele više da je slušaju, pa su se pokupili i otišli dalje od nje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZAMALO POLETELI TANJIRI: Obezbeđenje jedva suzdržalo RAZJARENU Sašku da ne napravi još veću katastrofu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda – Saška Karan

#Snežana Mišković Viktorija

#Zadruga - RTV Pink

'