AKTUELNO

Žestoka svađa nastala isključivo zbog novca!

Žučna rasprava zbog koje su svi ukućani ostali zatečeni nastala je između Marije Ane Smiljanić, Filipa Đukića i Nemanje Đerića Đeksona.

Naime, sve je počelo kada je Marija Ana posumnjala da je njen dečko ukrao njen novac koji je ona sačuvala za svoje potrebe, što je FIlipa to i te kako povredilo.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da Filip svoj budžet deli sa Đeksonom, on je poludeo do te mere da je tražio od njega da njoj vrate sav novac za koji ona tvrdi da su dužni, što je dovelo do konflikta između njih troje.

Ti si drugima davala pare i pozajmljivala, ja ti pare nisam ukrao! Ali, dobićeš sve pare i nabij ih u bulju! Sama si htela da mi daš za frizera, ti ti si bolesna! - rekao je Filip.
Ja sam bila glupa, više nisam... šta ste vi meni dali ove nedelje? Ništa! Bila sam gladna! - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam o kojim parama pričaš, ali sve ovo nisu naše pare! Svako je nekome pozajmljivao i na kraju smo svi došli na isto! Ja dugove nisam vratio da vas ne bih oštetio, ne slušaš me ništa šta pričam! - rekao je Đekson.

Kako je Đekson shvatio da je Marija Ana navikla da vikom dobije sve ono što je naumila, on je odlučio da je spreči u tome, pa je pozvao Filipa da njih dvojica reše to nasamo, ali on to nije želeo.

Izađi napolje, hoćemo mi da rešimo ovo! - rekao je Đekson.
Daj joj sve pare! Samo mi je skloni, neću više sa njom da se blamiram! Sad si pokazala kakva si, bolesnice! - vikao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

Može da dobije po 500 dinara na rate, ali da joj dam 2000 neću nikad, zato što nisu naše pare samo! Ja sam taj koji neće da joj da pare! Hoću ove nedelje da jedem normalno i kraj priče! - rekao je Đekson.

Nakon ove žestoke rasprave ukućani su nastavili da se prepiru oko novca, a kako biste vi zaključili ko je u ovom slučaju bio u pravu, a ko samo želi da na ovaj način dođe do svog kadra pogledajte video - klip koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Nemanja Đerić Đekson

'