AKTUELNO

Priznala Drvetu koliko joj je teško.

Andrijana Radonjić ovih dana prolazi kroz pravi pakao jer joj je otac, Duško Radonjić, izričito zabranio da bude u vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkova zvezda već danima plače i tuguje, ali njen otac ne popušta. Duško je i danas uputio niz kritika na njen račun a nakon svega Drvo mudrosti je pozvalo Andrijanu da sa njom porazgovara o svemu.

Nije mi po volji to što ne mogu da odlučujem sama o svojim željama i postupcima. Nervira mi to što mi brani neke stvari i što ne razmišlja o tome kako se ja osećam. Nervira me i što ja dozvoljavam da mi brani neke stvari u 23 godine. Imali smo i napolju ovakvih situacija, ne baš istih ovakvih ali jako sličnih. Razumem ja njega. Mislim da greši jer vidi koliko mi je loše i koliko želim neke stvari - rekla je Radonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je želelo da čuje da li bi Andrijana volela da Duško ubrzo napusti Zadrugu i da li bi joj bilo lakše da uopšte nije ni ulazio u rijaliti.

Lakše mi bi bilo da nije u rijalitiju ali ne mogu da kažem da bih volela da mu vidim leđa. Sigurna sam da on neće popustiti u ovoj situaciji - rekla je Andrijana vidno uznemirena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOZVOLJAVA DA MU ONA TAMO LIŽE PALAC, SMUČI MI SE ŽIVOT KAD JE VIDIM: Zrenjaninci ZGROŽENI Slobinim postupcima! (FOTO)

Radonjićevoj cela situacija teško pada naročito zbog toga što je otvoreno pokazala svoje emocije prema Đeksonu koje sada ne može da iskontroliše.

Kompletan razgovor Andrijane i Drveta mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'