AKTUELNO

Ne dopada joj se njena energija.

Posle video-poruke rođaka Lepog Miće, koji je imao pitanja za Gordanu Džehveorović i Tanju Jovićević, usledilo je pitanje Tare, ćerke Snežane Mišković Viktorije.

Foto: TvPink Printscreen

- Mićo, da li sve te ružne reči i vulgarnosti koje redovno izgovaraš su tvoja taktika da bi stigao do finala? Mama, da li si se zaljubila i da li ti se neko dopada u "Zadruzi"? Miljana, zbog čega manipulišeš zadrugarima, danas pričaš jednu, sutra drugu priču, tako radiš sa svim zadrugarima? - upitala je Tara, koja je odmah dobila odgovor Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

Moje psovke us sastavni deo folklora svakog rijalitija. Upravo je malopre vođena rasprava šta znači reč "k*rva". Moje psovke su svakom po zasluzi! Da li sam ja nekada opsovao Tanju, Teodoru?! Nikada! Viktorija je mene pre neki dan nazvala vrećom g*vana. Ja nemam taktike, to je sve po zaslugama, to je moj način ophođenja prema svima koji su bezobrazni - pravdao se Mića, dok je, s druge strane, Viktorija svojoj ćerki poručila da nije zaljubljena.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona zna da se ja nisam zaljubila. Moja večna ljubav i misao kad ustanem i odem na spavanje je ona - rekla je rokerka, a na poslednje pitanje u nizu dala je odgovor prozvana Miljana Kulić, koja se osvrnula na svoj odnos sa Viktorijom.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek iznesem svoje mišljenje, niko ne može da me laže. Viktorija je folirant, kuka da joj se ide kući, a to je nemoguće, jer je dovde stigla. Zna se način na koji može da se ode odavde. Nije joj ovo prvi rijaliti, non stop je namrgođena, deluje mi kao baksuz. Ne mogu da zaboravim kada mi je bilo loše, uvek kada sam je pitala, uvek me je masirala i ja joj se uvek ljubazno zahvalim na tome - objasnila je Miljana.

D. T.

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Mišković Viktorija

'