AKTUELNO

Zarad želje su morale da odaju tajnu Drvetu mudrosti.

Luna Đogani i Ana Korać su imale poseban zahtev od Drveta mudrosti. Naime, blogerka je istakla da je emotivno rastrojena i da bi volela da joj ono ispuni jednu želju koja bi joj pomogla da se trgne iz depresije u kojoj se nalazi.

Foto: Printscreen Youtube

One su zatražile od Drveta da im pusti spot za pesmu "Prevara" koju izvodi Ognjen Amidžić, a njih dve su imale ulogu statistkinja. Za to su kao po običaju morale da odaju jednu tajnu, a kako nisu imale keca u rukavu, one su išle od zadrugara do zadrugara i tražile da im oni otkriju bilo šta što bi bilo prihvatljivo kao tajna.

Njih dve su bile istrajne u traganju, a Radosav Stefanović Žuti im je pomogao u ovome, otkrivši im svoje tajne.

Sanjao sam da ste se ti i Sloba posvađali. Sedeo sam u dvorištu na klupici. Bila si u crvenoj haljini. Prišla si mi i pitala me što si se smorio. Rekao sam ti: "Daj Luna, šta ti je, tek sad si se posvađala sa Slobom!" Opkoračila si me i počela da igraš na meni. Kad sam se probudio pitao sam se što li sam to sanjao da imam se*s sa tobom - otkrio je Žuti svoju tajnu Luni.

Foto: Printscreen Youtube

Potom su njih dve otišle do Drveta mudrosti i prenele mu ono što su saznale.

Drvo, saznali smo dve tajne. Sad smo pričale sa Žutim, pošto je to Goca videla da su Maca i on imali sek*sualne odnose, a on kaže da su oni imali nešto drugo blaže od toga, pre neki dan - odala je Ana.
Malo je bolesno i malo mi je neprijatno, ali to mi je Žuti ispričao. Nisam ja kriva! Sanjao je pre neki dan kako smo se Sloba i ja posvađali. Bila sam u crvenoj haljini i prišla sam mu dok je sedeo na klupici. Počela sam da plačem, pa me je on tešio, a onda je imao seks sa mnom u snu. Probudio se i bio je sav zadihan. Navodno je bio smoren što je to sanjao jer me ne gleda tim očima. Bože, bolesno! Fuj! - prepričala je Luna Drvetu san koji je sanjao Žuti.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Nadežda se ŽESTOKO POSVAĐALA sa Miljanom zbog Mikija pa je IZVREĐALA, a onda rekla nešto što je sve ŠOKIRALO: ON NIJE CVEĆKA! (VIDEO)

Drvo je prihvatilo ovo kao tajnu pa im je obećalo da će njihova želja bude ispunjena. Ana i Luna su bile presrećne zbog ovoga, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'