AKTUELNO

Oko 43 procenta korisnika Facebook-a navelo je da je u totalnoj blokadi.

Korisnici Facebook-a širom sveta žale se da sajt i aplikacija ne funkcionišu. Najviše je pogođen severoistok SAD, ali i veći gradovi širom zemlje prijavljuju probleme, kao i zapadna obala, piše sajt DownDetector. Sajt je pao i u centralnom Meksiku, delovima Južne Amerike i u Evropi, piše Independent.

Nešto kasnije je utvrđeno da je malo bolja situacija na američkom kontinentu, ali sve veći broj prijavljenih slučajeva širom Evrope. Najveći broj korisnika u Velikoj Britaniji koji je prijavio probleme je iz Birmingema, Londona i Mančestera. problemi su prijavljeni i u Holandiji, Belgiji, oko Pariza, Berlina i Varšave.

A kao i Facebook i na Instagramu je došlo do određenih problema, jer se hiljade korisnika požalilo da ne mogu da refrešuju četove ili fidove i da im stiže poruka o grešci.

Korisnici Facebook-a prijavljuju da ne mogu da objave ništa ni da lajkuju, komentarišu ili šeruju postove drugih korisnika. Nekima se, kada su pokušali da se uloguju, pojavljivala poruka: "Facebook će se uskoro vratiti".

Na Facebook-u je u toku redovno održavanje, ali moći ćete da se vratite za nekoliko minuta, obavestila je ova društvena mreža korisnike. Oko 43 procenta korisnika Facebook-a navelo je da je u totalnoj blokadi.

#Facebook

#Instagram

'