AKTUELNO

Željko Mitrović je napravio bum!

Klupska sezona pred prve dane leta konačno će moći da zaživi. Ono sto smo svi sa nestrpljenjem već dugo vremena čekali. Svima nam je falilo malo opuštanja u beogradskim toplim noćima uz lagano piće i đusku uz dobar bit. Kao najava za dobar početak jedne uspešne i kvalitetne sezone, Željko Mitrović sa svojim bendom MONX, najavio je da će se bašta kultnog kluba Barutana tresti. 

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Mitrović je odabrao baš Barutanu, za snimanje spota, za svoju 28. numeru pod imenom “Samo da znaš” i samim tim doneo dobar zvuk i vajb, pred zvanično otvaranje ovog mesta, na kom pamtimo da su održani najbolji koncerti i di džej performansi. "Samo da znaš” nosi izuzetan vokal mlade Isidore Mitić, nekadašnjeg Pink otkrovenja, a danas je region prvenstveno poznaje kao prvu damu benda MONX. Balada kao da je stvorena za Isidorin prodoran i specifičan vokal, i neodoljivo atmosferski podseća na pesmu planetarne zvezde Ališe Kiz „If i ain’t got you“. MONX ekipa ponovo je odradila odličan posao i muzičarima u regionu zadala ozbiljan zadatak, jer već 28 numera za redom iznenađuju i oduševljavaju mnogobrojnu publiku i tome u prilog idu i milionski pregledi na Youtube-u. “Samo da znaš” sa sigurnošću preti da će stati rame uz rame sa ostvarenjima koje je Mitrović proizveo u okviru izazova 30 pesama i videa – za 30 nedelja, a poseban kuriozitet vezan za ovu numeru je što možemo videti Željka Mitrovića za klavirom, kao još jednu potvrdu da je muzika njegova prva ljubav koja se višedecenijski nadograđuje.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Dobar njuh za dobre stvari i istančan izbor, doveo je do toga da je Mitrović ne samo prepoznao Isidorin talenat, već je poželeo da ga uobliči u pravu formu, koju je Isidora dobila uz iskusniju MONX ekipu. Tako da se napravio dobar balans između stare i nove garde koja beskompromisno praši. Željkov njuh za mlade talente, nije se samo zadržeo na projektu Pinkove Zvezde i Zvezdice, već je dao šansu mladim ljudima punim potencijala, da se oprobaju i kroz njegova najnovija čeda – RED TV, TV VESTI i PR-DC.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Da na mladima svet ostaje, već je više nego jasno – a posebna je vrlina prepoznati potencijal, izbrušiti ga i verovati u njega kada postane finalni proizvod.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Željko, kao entuzijasta kakav jeste, verovao je i u svoju MONX ekipu koja zajedno sa njim uspešno privodi kraju projekat 30 pesama i videa – za 30 nedelja, i stigla čak do svoje 28. pesme. A u ovim turbulentnim vremenima, nekada je samo to i dovoljno – imati nekoga ko zna i veruje da možeš i da vrediš, i da samo treba ići napred.

Autor: S.P.

#Isidora Mitić

#Izazov

#Monx

#Samo da znas

#nova pesma

#novi spot

#Željko Mitrović