AKTUELNO

Zbog radova na mreži u toku sledeće nedelje potrošači na Zvezdari, Savskom vencu, na Paliluli, Voždovcu i u na Čukarici biće bez vode, saopštilo je beogradsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija".

Zvezdara bez vode u ponedeljak

Kako se navodi u saopštenju zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zvezdara, u ponedeljak, 13. marta, od 8 do 20 časova bez vode će ostati potrošači u ulicama Živka Davidovića (od Majke Кujundžić do Mis Irbijeve), Velizara Кosanovića (od Podujevske do Živka Davidovića), Čardaklijinoj, Кneza Trpimira i Mis Irbijeve (od Živka Davidovića do Podujevske), saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Savski venac bez vode od utorka do srede

Zbog planiranih radova na objektima beogradskog vodovodnog sistema na opštini Savski venac, od utorka 14. marta u 22 časa do srede, 15. marta u 22 časa, bez vode će ostati potrošači u ulicama Baje Pivljanina, Dijane Budisavljević i Slavka Ćuruvije.

Palilula u utorak bez vode

Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Palilula, u utorak, 14. marta, od 9 do 17 časova bez vode će ostati potrošači naselja „Sunnyville”.

Na Voždovcu isključenja u utorak i sredu

Iz ovog gradskog preduzeća najavljuju i da će zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekata beogradskog vodovodnog sistema na opštini Voždovac, u utorak, 14. marta, od 8.30 do 17 časova, i u sredu, 15. marta, od 8.30 do 16 časova bez vode ostati potrošači u sledećim naseljima i ulicama:

Utorak, 14. mart (od 8 i 30 do 17 sati)
– Novo naselje
– Naselje Stepašinovac
– Naselje Vrčin (od Кragujevačkog puta do auto-puta)
– Naselje Lipar
– Naselje Prnjavor
– Čika Ljubina ulica
– Naselje Ripanj
– Кragujevački put
– Put za Markoviće
– Put za Кoloniju i
– Put za Avalski toranj.
Sreda, 15. mart (od 8 i 30 do 16 sati)
– Put za Markoviće.
Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Radovi na Čukarici cele nedelje

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Čukarica, od ponedeljka 13. marta do subote, 18. marta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:

- 13/14. marta – u naselju Banovo brdo ispod Požeške ulice, Čukarička padina oivičena ulicama Požeškom, Paštrovićevom, Radničkom i Lazarevačkim drumom;
- 14/15. marta – u naselju Banovo brdo iznad Požeške ulice, oivičenom ulicama Кneza Višeslava, Blagoja Parovića, Žarkovačkom i Trebevićkom;
- 15/16. marta – u naseljima Julino brdo, Repište, Žarkovo sa granicom do Ulice prote Milorada Pavlovića (bivša Mije Oreškog), Šavničke i Dimitrija Avramovića;
- 16/17. marta – u naselju Cerak;
- 17/18. marta – u naseljima Žarkovo i Bele vode.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

#Beograd

#isključenja vode