AKTUELNO

Ona je jedna od omiljenih voditeljki na našim prostorima.

Dušica Jakovljević važi za jedno od omiljenih TV lica na malim ekranima, a danas je voditeljka "Zadruge" bila gošća u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Ona je otkrila kako se oseća nedelju dana pred kraj druge sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Jako sam uzbuđena, deset meseci je trajalo, toliko je bilo situacija u ovoj sezoni, sve moguće situacije koje su mogle da se dese su se desile... Mislim da smo u tom sociološkom smislu dali odličnu lekciju u životu - rekla je Dušica, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je ova sezona bila turbulentna od samog početka. Moj utisak je vezan za to kako sam ja to doživljavala. Svakodnevno dobijam taj impuls publike. Nije bilo tolike ostrašćenosti kao što je bilo u prvoj sezoni. Gledaoci su sve doživljavali u "Zadruzi" i poredili sa dešavanjima iz svog života. Sve je to moć ljubavi, koja prelazi preko uvreda, preko svađa, to je moj utisak, šta je sve čovek u stanju da uradi zbog ljubavi.

Voditelji su želeli da čuju od Dušice koja situacija iz "Zadruge" u proteklih deset meseci ju je najviše iznenadila i začudila.

Foto: TvPink Printscreen

Na mene je najjači utisak raskid Davida i Aleksandre. Šta su ljudi u stanju da iznesu jedno o drugom, nakon dvogodišnje veze, da krive jedno drugo za neki period kad su živeli zajedno, kad su brinuli o detetu zajedno. To je definitivno na mene ostavilo najjači utisak - navela je Jakovljevićeva, a zatim otkrila kako se njeni gosti osećaju kada dođu u studio televizije Pink:

Foto: TvPink Printscreen

Kažu da me se plaše prvi put kad dođu, misle da ću biti stroga, ja delujem ljudima autoritativno, to treba tako da bude. Ja ću ih pitati samo ono što su oni radili, neću siguno pitati nešto što se nije desilo. Ja sam juče podigla svoj imunitet, dobila sam sve vitamine koji su mi potrebni i spremna sam na finalnu nedelju.

Dušica je otkrila i da joj je najteže bilo da posmatra uzastopne svađe majke i ćerke Ljube Pantović i Aleksandre Subotić, s obrzirom na to da i ona ima ćerku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI INTERVJU SA DOROTEOM NAKON IZBACIVANJA! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku otkrila kome se nikad neće javiti, koga vidi kao pobednika, ali i šta misli o ljubavnim parovima! (FOTO)

Moja ćerka ima 12 godina i jako sam teško podnosila sve te svađe Ljube i Aleksandre. Ja sam Ljubu srela kad nisam ni znala da ulazi u "Zadruzi", ja sam je pitala: "Što se ne zagrlite ponekad?". Nekad mora da se stane na put tom ponosu. Ja moram da kažem, ni tatama nije lako, ali mamama je mnogo teže - zaključila je Dušica.

R. L.

#Dušica Jakovljević

#Premijera-Vikend specijal

'