AKTUELNO

Bivša zadrugarka je ispričala da je bila veoma zaljubljena u Dragutinovića.

Tokom večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" uživo u program se uključio jedan gledalac koji je imao pitanje za gošću voditelja Darka Tanasijevića, Draganu Mitar.

Naime, gledaoca je zanimalo zašto je bivša zadrugarka izabrala Sinišu Dragutinovića kao svog životnog saputnika kada je imala mnoštvo drugih prilika.

Ja kada sam upoznala tog čoveka, ja mu ništa nisam tražila. Ja ne znam da li su mu te prethodne devojke tražile. Kada smo se mi upoznali, ja sam studirala, radila sam promocije. Mi smo se zaljubili, ja sam njega stvarno volela. Ja sam čak njemu i jednom rekla da ću da odem od njega, on je onda rešio da preseče i da se razvede. On je do para došao pre tri, četiri godine, a mi smo bili zajedno sedam godina. Nisam nikad imala specijalne želje, živeli smo normalnim životom - objasnila je Dragana gledaocu.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac je bio toliko velikodušan da je Dragani čak ponudio i materijalnu pomoć budući da nije u zavidnoj finansijskoj situaciji koju je ona odbila. Potom je bivša modelsica priznala da li se pribojava da će njen sin biti naklonjeniji Siniši zbog toga što je on u boljoj finansijskoj situaciji od Dragane.

To zavisi od vaspitanja. Njegova (Sinišina) deca iz prvog braka ga zovu i samo kažu: "Siniša, daj pare". Deca su ponekad surova i bahata, to je istina, ali to sve zavisi koliko mu ti dozvoliš. Posle svega trebala bih da ga tako vaspitam, ali ja nisam tako vaspitana, pa ne želim ni svog sina tako da vaspitavam. Mislim da u svemu postoji neka granica i ja tako sigurno neću vaspitavati svog sina - ispričala je bivša zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MISLIĆU NA TEBE TAMO! Procurila emotivna prepiska BUDUĆEG ZADRUGARA I ATRAKTIVNE PEVAČICE, sve je jasno! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'