AKTUELNO

Cvetaju joj ruže na polju ljubavi!

Popularna glumica Jelena Gavrilović, koju televizijska publika gleda na Pinku u hit seriji "Crveni mesec", o svom emotivnom životu nerado govori, jer nije želela da medijski eksponira svog emotivnog partnera, bar ne do sada. Ljubavna idila i praznična čarolija odobrovoljile su glumicu, koja nije odolela a da ne pokaže svima koliko sa Dariom uživa na Kopaoniku.

Volim ga iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno... Ljubav! - napisala je Jelena kojoj, po svemu sudeći, cvetaju ruže kako na profesionalnom, tako i na privatnom planu.

Podsećamo, Jelena je u jednom od svojih nedavnih intervjua objasnila zbog čega u javnost nije istupila sa svojim dečkom.

Foto: Instagram.com/jelenagavrilovicofficial

- Uvek sam bila jako otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Gluma je moj posao i nosi tu vrstu javnog eksponiranja, što ne mora da znači i za njega. Treba poštovati i tu vrstu privatnosti. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eksponira. Verujem u ljubav i to je najsnažnija sila koja nas pokreće - izjavila je Jelena.

Autor: D.T.

#Jelena Gavrilović

#dečko

'