AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno zbog svega što se desilo.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je preživela pravu dramu kada je njena pesma "Heroina" procurila na društvene mreže i to mnogo pre nego što je i sama planirala. Zbog svega što se desilo i kako nisu mogli da spreče da se pesma deli od jedne do druge osobe, Anastasija je odlučila da uradi video sa tekstom pesme, te ga tako postavila na socijalnu platformu Jutjub, dok će spot ugledati svetlost dana nešto kasnije.

Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je Anastasiju tokom celog jednog dana, a ona je u pratnji svog PR-a završavala sve obaveze koje je imala.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako su jedno vreme proveli u jednoj zgradi u centru Beograda, zatim otišli na poslovni sastanak u jedan restoran. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da Anastasiju niko nije zaustavio na ulici, iako je poznato da ima veliki broj fanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Anastasija je sve vreme na licu imala pomalo smrknut izgled lica, što samo govori koliko joj je žao što joj se sve izdešavalo onako kako jeste, te što nije mogla svojoj publici da da ono na šta ih je navikla - visokobudžetni spot. No, to nije smetalo njenim fanovima, koji su ovu pesmu preslušali već nekoliko miliona puta.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nemanja Vujčić

#Anastasija Ražnatović

#Paparazzo Lov

'