AKTUELNO

Nova 24. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i ove subote od 22 časa.

Naši junaci suočiće se sa posledicama svojih nepromišljenih odluka, a neki će pokušati da se iskupe za svoje greške.

Žurka koju su Ružica i Koki organizovali, neslavno se završila. Ekipa nije slušala Jablana, zbog čega su komšije morale da reagiju. Policija je odvela Džonija, a Jablanu napisala kaznu, dok se ostatak društva razbežao. 

Foto: Promo

- Nemojte molim vas da ga privodite, nema razloga! Evo, hajde da popijemo nešto – predložila je Marina, ali bezuspešno.

Jutro donosi haos u stanu i nenajavljenog gosta na vratima – jer od tetka Živane se ništa ne može sakriti. Pokušavajući da izgladi sitaciju, Sonja će preuzeti krivicu na sebe. Zauzvrat, moraće da tetka Živani učini uslugu.

- Evo, ako ja ikako mogu da se odužim… - počela je Sonja, al ju je Živana prekinula:

- Možeš. Znaš li ti nekog ko bi mogao da me trenira?

Zbunjena Živaninim zahtevom, Sonji prvo na pamet pada Marina, ali je odbija i predlaže da novi Živanin lični trener bude Ružica.

Mama Borka dolazi u posetu Gagiju i Danijeli, na Danijelino veliko oduševljenje jer joj seoska atmosfera joj nikako ne prija.

Foto: Promo

Miladin smišlja kako da izgladi situaciju na više frontova – pokušava da se približi Saši i nadoknadi mu sve što je propustio, a istovremeno se trudi da probudi ponovo emocije između njega Stamene. Za godišnjicu braka organizuje romantičnu večeru, što će Stamenu oduševiti.

Foto: Promo

Nevena odlazi na konsultacije kod Siniše, pokušavajući da deluje krajnje službeno. Ipak, jedna njegova reč biće dovoljna da je izbaci iz takta.

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu serije koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd”!

Autor: Pink.rs

#preživeti beograd

'