AKTUELNO

Zadrugari su bili zgroženi zbog Markovog ponašanja prema Luni.

Sinoć je u Beloj kući organizovano "Gledanje snimaka". Kao i svakog četvrtka, i ovog puta zadrugari su bili suočeni sa svojim rečima i delima, a mnogi su se hvatali za glavu kada su videli situacije u kojima su oni učestvovali.

Snimci od prethodnih dana pogodili su i Lunu Đogani, Marka Miljkovića, Anabelu Atijas i Gagija Đoganija.

U prvom video-klipu koji je prikazan sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju kako je izgledala drama između Lune i Marka tokom žurke koja je bila u utorak. Luna mu je tada ljubomorisala što gleda u kocku umesto da uživa u pesmi koju mu je naručila, a onda je Đoganijeva poručila Marku da je ravnodušan i da je izgubila majku.

Sramota me je stvarno. Iznerivralo me je to nešto, bila je neka pesma... Ja se ne sećam. Ja sam napravla haos, pre toga sam vrištala zbog čaše. Sramota me je - rekla je Luna.

Nakon ovog snimka, zadrugarima je pušten snimak koji je bio nastavak haosa tokom žurke, a na kom se Luna i Marko svađaju.

Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela kojoj je teško palo da gleda svoje dete u ovakvoj situaciji.

U momentima kada su zadrugari gledali kako su se u utorak veče u hotelu tokom žurke svađali Luna Đogani I Marko Miljković, crni sto je napustio njen otac Gagi Đogani. Posle par sekundi ustala je i Luna koja je otišla u pab.

Nakon potresne scene iz hotela i jezive svađe Marka i Lune, ovaj snimak komentarisali su akteri, ali i Anabela, Gagi i ostali zadrugari.

Dok su zadrugari komentarisali scenu iz hotela, Gagi Đogani je svu krivicu ponovo svalio na svoju bivšu suprugu Anabelu Atijas.

A onda je Luna preuzela krivicu na sebe tvrdeći da je ona teška i da niko ne zna kako bi se ponašao u tom trenutku sa takvom devojkom. Dakle dok su svi bili zgroženi Markovom agreijom, ona ga je svesrdno branila.

Nakon haosa za crnim stolom zbog scena Marka i Lune, prikazan je klip u kom Luna psuje Gagija. Ona ni ovaj snimak nije mogla da gleda te je napustila crni sto.

Tokom emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do žestokog okršaja Gagija Đoganija i Marka Đedovića, zbog konstantnih prozivki. Đedović je dohvatio flašu vode i počeo da poliva Gagija, a onda je Luna Đogani doživela haos u glavi i počela da histeriše po stolu. Obojica su nakon svega kažnjeni nedeljnim honorarima.

Primirje između Đoganijevih, Marka i Anabele je kratko trajalo, a haos koji je sinoć nastao prikazivanjem snimaka od prethodnih dana potresao je sve stanare Bele kuće. Kako će se oni dalje ponašati i da li su izvukli neku pouku nakon svega, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'