AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink i ove nedelje uživo od 13:30 časova. Kroz aktuelne premijerne priče vodiće vas Ognjen Nestorović, dok će nedelju rekapitulirati Marija Egelja.

Baka Smiljana Ilić koja ima 75 godina, živi sama u Blacu, nema nikoga, ni decu ni bližu rodbinu. Svoju starost dočekala je u trošnoj kući čiji je jedan deo izgoreo. Primanja nema, pa tako nema ni od čega da živi. Njena životna priča potresla je region, a na njene suze nisu ostali imuni ljudi dobrog srca. Među njima je I pevačica Milica Pavlović, koja je odlučila da svoju popularnost iskoristi na najbolji mogući način.

Moramo da probudimo svest, zašto ne bih iskoristila svoj uticaj i popularnost na ovaj način – rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa ispratila je Miličinu posetu baka Smilji, koja je bila puna emocija, a kako je sve proteklo, pogledaćete u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na aktuelnu situaciju u zemlji i svetu, sve je izvesnije da ovog leta odlazak na more neće biti moguć. Stoga je preporuka da ovo leto, građani provedu u Srbiji, da se upoznaju sa njenim prirodnim lepotama i uživaju u turističkim atrakcijama koje naša zemlja ima da ponudi. Emisija “Premijera – Vikend specijal” pridružila se ovoj akciji, kroz rubriku “Upoznaj Srbiju”, u okviru koje će poznate ličnosti gledaoce uoznati sa svojim gradom ili krajem, ili će premijerna ekipa zvezde upoznati sa nekim delom Srbije koji im do tada nije bio poznat.

Jedan od najlepših krajeva u Srbiji svakako je mionički kraj, o kome se, nažalost, ne zna mnogo. Iako krije mnoge lepota, skrivenih mesta, mirnih krajolika i mesta za porodično uživanje, većina građana Srbije nije bila upoznata sa svime što mionički kraj ima da ponudi. Zbog toga je Ognjen Nestorović, inače poreklom iz Mionice, odlučio da na putovanje kroz ovaj deo Srbije povede folk zvezdu Katarinu Grujić. Šta treba obići u mioničkom kraju i kakvi su njeni utisci nakn prve posete ovog dela Srbije, popularna pevačica otkriće u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje obeležićemo jedan važan datum – šesti rođendan najglednije emisije o poznatima! Pre tačno šest godina, emitovana je prva epizoda kratke forme vesti o poznatima “Premijera”, koja je ubrzo i stekla status najgledanije emisije o poznatima. Zahvaljujući premijernim pričama, eksluzivnim gostima i uvek inovativnom pristupu, milionska publika je upravo “Premijeri” poklonila poverenje. Ubrzo je nastao i “Premijera – Vikend specijal”, koji je za kratko vreme postao nedeljan navika mnogobrojne publike ne samo u Srbiji, već i u regionu. U čast ovog jubileja, ali i kako bi se zahvalili publici na poverenju, premijerna ekipa je za ovu nedelju spremila specijalna rođendanska iznenađenja.

Foto: Jelena Simonović

Očekuje vas više priča o omiljenim zvezdama, zbog čega i ovo nedeljno popodne treba da provedete uz najgledaniju emisiju o poznatima! Ne propustite rođendansko izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 19. jula uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Katarina Grujić

#Marija Egelja

#Milica Pavlović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija