AKTUELNO

Bora Santana i Bane Čolak upoznali su se i združili u prvoj sezoni "Zadruge", posle koje su nastavili da vreme provode zajedno, putuju i sarađuju. Međutim, i ovom prijateljstvu istekao je rok trajanja.

Tokom čitave treće sezone rijalitija, koja se nedavno završila, Bora i Bane nisu bili bliski kao ranije, čak je s vremena na vreme dolazilo do žestokih svađa nekada dobrih prijatelja. Animozitet je definitivno eskalirao tokom poslednje "Zadrugovizije", gde su se posvađali "na krv i nož", a sukob je nastavljen i nakon što se rijaliti završio.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pre nekoliko večeri u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod Darka Tanasijevića bez dlake na jeziku komentarisao Baneta - istakao je kako je loš čovek, da mu je pomagao u karijeri jer niko nije hteo da ga angažuje, kao i da bi trebalo da napusti javnu scenu i zaposli se u pekari, a mi smo pozvali Čolaka, koji je odgovorio na prozivke doskorašnjeg prijatelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je sve tako kao što kaže, ne vidim razlog zašto se još uvek bavi mnome! Nikada bolji nije kanalio lošijeg, pa mi nije jasno zašto kao "bolji" nije nastavio dalje da radi na sebi i da niže uspehe nego pljuje po bivšim prijateljima. Evo, ja ću da vam kažem da smatram da je on izuzetno talentovan za sve navedene stvari, ali mu džaba sve to jer je pokazao da je loš čovek, a to narod ne oprašta - kaže Bane i dodaje:
View this post on Instagram

Dete 💁

A post shared by Bane Čolak Official 😬 (@bane_colak) on

- Mislim da je i on svestan koji je njegov najveći "talenat" i da će ove godine dobiti po 4. put priliku to da pokaže, a ja ću ga podržati sa druge strane ekrana.

Autor: D.T.

#Bane Čolak

#Bora Santana