AKTUELNO

Večeras na TV Pink!

Večeras na programu TV Pink očekuje vas novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" koja svake noći obara sve rekorde gledanosti. Voditelj Darko Tanasijević ovoga puta ugostiće Mateju Matijevića, Mimu Živković i Lepog Miću.

Foto: Pink.rs

Gosti emisije "Zadruga - Narod pita" odgovaraće na sva aktuelna pitanja, a i vi im možete postaviti svoje pitanje ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 po redovnoj ceni poziva.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Lepi Mića važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a slična situacija je i sa Mimom Živković koja je nedavno otkrila da se pomirila sa starom drugaricom Ivanom Krunić. Šta se još dešavalo u Miminom životu, šta su joj rekli u rodnom Pukovcu - samo su neka pitanja na koja ćemo odgovor saznati ove noći.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević, osim što je nedavno snimio cover za pesmu "Bebe", raskinuo je i romansu sa Tarom Simov. Njih dvoje nemaju više nikakav kontak, sa čak su i blokirani na društvenim mrežama. Šta će Mateja imati da kaže na ovu temu, čućemo večeras.

Foto: Pink.rs

Budite uz emisiju "Zadruga - Narod pita" koja je na programu TV Pink odmah nakon nove hit turske serije "Sestre" i emisije "Ami G Show - Best off". Program TV Pink možete pratiti i putem platforme Klik TV.

Autor: Srđan Kuvekalović