AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje "Paparaco lova".

Emisija od koje strepe poznati, “Paparaco lov” ušla je prošle nedelje u 12 sezonu emitovanja, a nova epizoda je na programu TV Pink večeras u 22 časa. Kroz najintrigantnije priče o poznatima će vas i ovog puta voditi poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Iako se treća sezona najgledanijeg rijalitija završila pre dva meseca, učesnici ne prestaju da intrigiraju javnost. Na meti ekipe “Paparaco lova” ovog puta bili su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Podsetimo, njih dvoje počeli su da se druže nakon Majng ulaska u “Zadrugu 3”, a ubrzo je prijateljstvo preraslo u nešto više, uprkos tome što je Janjuš u rijaliti ušao kao oženjen čovek. Posle velikog pritiska, njih dvoje priznali su da su se zaljubili, ali su zbog velikih svađa i ljubomornih scena rešili raskinu. Po izlasku, Janjuš je vreme provodio sa ćerkom Krunom, a jednom je uhvaćen i sa suprugom u tržnom centru, dok je Maja bila sa majkom i ocem Takijem, koji se oštro protivio njihovoj vezi. I dok Maja i Janjuš uporno tvrde da nisu zajedni i da nemaju više kontakt, kamera emisije “Paparaco lov” zabeležila je potpuno suprotnu situaciju. Naime, nakon provoda na beogradskom splavu, njih dvoje su zajedno otišli u stan, a ekskluzivne snimke videćete već večeras na TV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

“Paparaco lov” pratio je još jedan intrigantan zadrugarski par – Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu. Posle brojnih raskida i svađa o kojima su mediji pisali, Milana i Zola odlučili su da se pomire, međutim, čini se da ni sada nije sve savršeno u njihovoj vezi. Naime, ekipa “Paparaco lova” uhvatila ih je u centru Beograda u sred skandalozne svađe, a šokantne snimke pogledajte večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Što zbog zdravlja, što zbog estetike, mnoge poznate ličnosti odlučile su da smršaju rigoroznim dijetama ili operacijom želuca. Među njima su i Milica Todorović, koja je bila na posebnom režimu ishrane, i Darko Lazić koji je nakon što se oporavio od saobraćane nezgode otišao na operaciju smanjenja želuca. Oboje su postigli fantastične rezultate, a kako sada izgledaju zabeležila je kamera emisije “Paparaco lov”. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras vas očekuju i porodični snimci – “Paparaco lov” pratio je kako vreme sa sinom Željkom provode Bogdana i Veljko Ražnatović, i šta rade Aleksandra Prijović i Filip Živojinović i kako izgleda njihov sin Aleksandar, a večeras saznajte šta su zabeležili najpoznatiji paparaci u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija, zato ne propustite “Paparaco lov”, večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Prijović

#Ana Pendić Radoš

#Bogdana Rodić

#Darko Lazić

#Filip Živojinović

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Milica Todorović

#Miljana Kulić

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Veljko Ražnatović

#Zadruga

#emisija

#voditeljka