AKTUELNO

Zbunile se, ali su pokušale da se vrate u tok.

Sledeći par koji se takmičio u večerašnjem "Pevačkom obračanu" činile su Maja Marković i Jovana Matijević. Prva je na scenu izašla Jovana Matijević, koja je pevala "Poslednji let", "Tom Ford" i "Boginja". Nju je iz publike bodrila Jovana Ljubisavljević, koja je nosila njen portret. Jovana se zbunila nekoliko puta, ali je to nije toliko omelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanin nastup možete pogledati u nastavku. Nakon Jovaninog nastupa, Bora Santana je najavio pauzu za reklame, a posle toga pevala je i Maja.

Markovićeva se predstavila pesmama "Tko me zove", "Granade" i "Životinje". Njoj je glavnu podršku pružao dečko Alen Hadrović, ali i Paula Hublin. I Maja je imala tremu, pa se nekoliko puta zbunila.

Foto: TV Pink Printscreen

Majin nastup možete pogledati u nastavku, a nakon njenog nastupa usledili su komentari žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Maje, neverovatna trema i neiskustvo. Ako misli da se bavi pevanjem, mora dosta da radi. Nisam je ni čuo, tiho priča, kao kad daje odgovore u emisijama. Da ne zameri Alen, izgled, može da bude ozbiljna pevačica. VIdi se neiskustvo i trema. Što se Jovane tiče, prošle godine su u Zadruzi bili pevači koji su pevali svaki dan, ove niko ne peva. Treba da pevate, ti Jovana pevaš dobro. Neću biti pristrasan, glas dajem Jovani, bila je bolja. Majo, vežbaj, možeš da budeš kao Rada Manojlović - rekao je Janjuš.
Imam osećaj kao da je muzika u Majinoj pesmi bila jača, matrica. Maja nije pevač, trudi se da bude pevačica, ima temelj, ali Jovana je mnogo više došla do izražaja. Svoj glas dajem Jovani, bila je bolja - dodao je Filip Car.
Ove godine kao da mi teramo pevače da pevaju, treba to da rade samoinicijativno. Jovana, trebalo bi češće da pevaš. Sad sam te prvi put čuo. Odlično si izgledala, nisam te prepoznao. Zamolio bih te da umesto u pidžami takva dolaziš u krevet, da se ja obradujem. Kada je Maja u pitanju, voleo bih da otpeva četvrtu pesmu na suvo - rekao je Vladimir Tomović, a Maja je zapevala, nakon čega se nastavio komentar:

Foto: TV Pink Printscreen

Da srce odlučuje, glasao bih za Maju. Glasaću ni po babu, ni po stričevima. Dajem glas Jovani - dodao je Tomović.
Jovanice, bila si odlična. Majo, pevaj, jer tvoj glasić je prelep, ali je još uvek glasić. Treba da imaš moć. Glasam za energiju, za Jovanu - rekla je Ivana Šašić.
Jovana, svaka ti čast, pevaj 24/7. Budi tako doterana, lepa si kao lutkica. Maja, energija i harizma nula. Glasovne mogućnosti, nisam stručna, ali ne bih otišla na nastup Maje Marković. Izgled, svetska, a naša. Tiha si, ne radiš me uopšte, nikad ne bih došla na tvoj nastup, nikada! Što se tiče unutrašnje lepote, to ne bih komentarisala. Glas dajem Jovani - istakla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju nisam ni čuo. Jovanu sam čuo i to mi se svidelo, njoj dajem glas - dodao je Marko Đedović.
Ovo je veče za muziku, a što se tiče pevanja, čuo sam razne komentare. Maja je medicinski radnik, voli muziku, ali peva kroz nos. Mora da peva punim glasom, iz sebe. Jovana je i te kako dobra kada ima matricu, kada sama peva ima tremu. Da, Jovana je bolja i bila bi najveća bruka da nisi bolja. Dajem glas Jovani, ali treba dosta rada - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Glasovima žirija u drugi krug prošla je Jovana Matijević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jovana Matijević

#Maja Marković