AKTUELNO

Život ga nije mazio...

I ovog nedeljnog popodneva očekuje vas mnogo ekskluzivnih, zanimljivih priča o domaćim VIP-ovcima, a ekipa emisije ''Premijera - Vikend specijal'' tokom nedelje koja je na izmaku marljivo je za vas pripremala brojne priloge i intervjue sa poznatima.

Priča koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim svakako je velika životna ispovest popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, koji je u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem otkrio malo poznate detalje iz svog privatnog života.

Foto: Instagram.com

Naime, Đani je prvi put pred kamerama govorio o problemima sa kockom, o imovini koju je navodno izgubio, o prinudnom napuštanju porodičnog doma na Kosovu i Metohiji, Slađinom vanbračnom sinu, preljubi, o svom detinjstvu, ali i o najradosnijem događaju, koji s nestrpljenjem iščekuje - trenutku kad će postati deda.

Foto: E-Stock

I ove nedelje, 15. novembra od 13.30 časova imate brojne razloge da budete uz televiziju Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima "Premijera - Vikend specijal" koja će vam doneti mnogo ekskluzivnih, zanimljivih priča iz života poznatih i slavnih, a samo delić onoga što vas očekuje pogledajte u nastavku:

Video: Pink.rs

Autor: M.K.

#Radiša Trajković Đani