AKTUELNO

Zadrugari ne pamte burniju noć na imanju u Šimanovcima.

Noć za nama protekla je izuzetno burno i nezapamćeno. Pored mnogobrojnih skandala koji su tresli Zadrugu, ono što će u nastavku svakako promeniti tok rijalitija jesu nova tri vanredna ulaska koja su se dogodila tokom večeri.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi zadrugar, koji je kročio na imanje u Šimanovcima jeste bodibilder i fitnes trener Nikola Đorđević, bivši momak Sanje Vučić, članice benda "Hurricane". Nikola je svojim izgledom – mišićavim telom privukao veliku pažnju javnosti tokom veze za poznatom pevačicom, a ona je nedavno obelodanila da su njih dvoje raskinuli. Zadrugari su se pre njegovog ulaska okupili oko crnog stola i bili su iznenađeni što neko ulazi u kuću. Čim su ga ugledali, odmah su im pale vilice. Nikola u kuću ušao uz pesmu "Favorito", koju peva njegova bivša devojka. Na vratima ga je dočekao Kristijan Golubović, ovonedeljni vođa.

Takođe, nova učesnica ’’Zadruge 4’’ od sinoć je Zerina Hećo. Javnost je već imala priliku da je gleda u Beloj kući, tokom druge sezone ''Zadruge'', a na samom ulasku se naoštrila i spremila da se suoči sa Alenom Hadrovićem i iznese svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile obavili intervju sa Zerinom Hećo, ona se zaputila ka Beloj kući. Ona je pre toga ispričala će se mnogi zadrugari sa kojima je bila u "Zadruzi 2" šokirati kada je ugledaju na vratima. Ona je u studiju otkrila i da neće dozvoliti zadrugarima da gaze po njoj. Svi su čekali da vide reakciju Alena Hadrovića, a on je pocrveneo kada je ugledao Zerinu i počeo da se smeje od muke. Miljana Kulić je prva pružila ruku Zerini, ali ona nije htela da joj uzvrati, već je odmah došla na vrh stola i obratila se zadrugarima.

Dobro veče svima, ja sam Zerina. Mnogi su me pominjali ovde, još od "Zadruge 2". Odmah bih da razrešim neke odnose. Zadrugari koji su tad bili, samo što nisu moju sliku spalili tad, mogu slobodno da mi se ne obraćaju. Što se tiče novih zadrugara, koji me nisu upoznali, a pričali su, to je jako ružno. Oni isto ne moraju da mi se obraćuju, nikom više ne dajem prilike. Ša me je ispratio prijateljski, on može da mi se obraća. Što se tiče ostatka ukućana, otvorena sam za druženje - pričala je Zerina.
Gospodin koji je 77 ručkova pojeo sa mnom, odmah da razrešimo. Jako si me razočarao kao čovek. Jako ružno za jednog džentlemena kako si se predstavio ovde. Jako bahato. Sve što si rekao, ja sam opovrgla. Ti reče da si ušao da razbiješ Kristijana, a ispada da si zbog Zerine. Sve i da je bilo tako kao što je bilo, ružno je od jednog džentlmena da to priča. Ti i ja ćemo rešiti ovu situaciju, ne zanimaš me - dodala je Hećo.

Nakon Zerine Hećo, voditeljka Dušica Jakovljević je najavila još jednu novu takmičarku "Zadruge 4". To je bila reperka Nina Oluić, koja se pre svega predstavila predstavnicima sedme sile u studiju. Zadrugari su krenuli da igraju kada su čuli Nininu pesmu i svi su je dočekali u veselju, a ona je krenula da se pozdravlja sa svima redom. Nenad Aleksić Ša ju je prvi dočekao, kako je on poznaje od ranije. Ona je potom pala u zagrljaj i Lepom Mići.

Nakon vanrednih ulazaka, počela je i emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević se obratila zadrugarima, i dala reč pripadnicima sedme sile. Prvo pitanje je postavio urednik zabave portala Pink.rs, Nemanja Vujčić.

Videli smo tvoj ulazak, kako si se postavila, a to smo i očekivali. Mene zanima da razjasnimo odnos tebe i Alena - glasilo je pitanje za Zerinu.
O tome možemo da pričamo tri dana, ali ukratkućemo o tome. On je izneo velike laži, izneo je neke stvari koje sam mu navodno ja rekla a nisam to uradila. Nazvao me je budalom, ludom, a kako onda možeš da mi kažeš svoju životu tajnu. On je dno dna, nemuškarac. Ja opet kažem da ja nisam dala nikakve izjave za novine, niti bilo šta, to su bile moje fan stranice, a on tvrdi da sam to bila ja. Ja o njemu nisam pričala, a on o meni jeste. Izjavljivao je neke nebuloze, mislim njega ste i vi hvatali u nekim lažima - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam negde i očekivao da će Zerina ući. Nisam očekivao da će ući danas, ali dobro. Ona je iznela niz lazi sada ovde. Rekla je to za rak, a to je ona objavljivala na instagramu - krenuo je da priča Alen, ali ga je Zerina prekinula.
Meni nije jasno što si ti pričao to, da sam ja imala metastaze, ti si rekao da sam ti ja to rekla, a znaš da nisi. Ja sam tebe gledala kao prijatelja, a ti si od starta pričao sve o meni. Ti si izjavio da sam ja tebe molila da budemo zajedno, a koliko smo se puta videli, i gde - pitala je Zerina Alena.
Videli smo se tri dana i još jednom. Zerina ti si mene molila da budem sa tobom - izjavio je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga,  urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujćić je objavio da postoje prepiske koje se nalaze na našem portalu, a o kojima je Zerina Hećo pričala, a potom se njen sukob sa Alenom Hadrovićem nastavio.

Saznao sam neke stvari - rekao je Alen.
Zbog kojih si ispao go*no prema meni. Ti si poverovao nekoj drugoj osobi - nastavila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja prijateljica mi je rekla da si sedeo sa Dadom, i pričao si loše o njemu. Reci mi što si me pominjao i lagao, ti nisi frajer, bio si nekada ali sada si nula - otkrila je Zerina.
Kakve to veze ima sa ovim, ti si pričala da sam ja hteo tebe da ženim i sve to - nastavio je Alen.
Je l ti hoćeš da ja objavim tvoje snimke, je l ti znaš da za ovo možeš da popiješ tužbu - upitala ga je Zerina.

Dok je emisija "Pitanja novinara" još trajala, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su bili u svađi pola dana zbog optužbi da je Janjuš slao poruke Majinim drugaricama, pa su umešali i Natašu Radan.

U Krunu sam se zakleo da ću te uništiti - rekao je Janjuš.
Mrš pi*ko jedna, slao si mojim drugaricama poruke, smrade - rekla je Maja

Dok ju je vređao, Maja je Janjušu udarila šamar, pa je uletelo obezbeđenje da ih razdvoji.

Nakon oštre kazne koju je Maja dobila od Velikog šefa, njihova svađa se nastavila. Janjuš je nastavio da joj preti posle šamara koji je dobio od nje.

Da Bog da ti 100 honorara oduzeli. Napraviću ti pakao... Pakao... Sad ćeš da vidiš šta ću da pričam o tebi, ali samo istinu. Zapamtićeš, plakaćeš celu noć - rekao je Janjuš.
Džukelo! - odgovorila je Maja.

Toma Panić bio je sledeći na meti predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara". Novinara je zanimalo zašto je Toma pričao o aferama Nadežde Biljić.

Tačno sam znao kad je Milan rekao da uđu ljudi na Pink.rs, pretpostavio sam da je ona dala neki intervju. Pričao sam sa Ša, najviše sa njim, nešto što me jede, da nisam mogao preko nekih stvari da pređem. Noć pre toga mi je Bora rekao da ga je ona molila da mi ne kaže da su se čuli. On nije jedini. Ja neću da se svađam sa njim, nema potrebe... Mislim da mi je rekao i kad je došao, ali tad nisam registrovao. Ja do tada nisam ni sa kim ništa radio... Niko mi nije legao u krevet. Na to, dođeš i us*reš oca svog deteta... Posle dobijam informacije da me i dalje voli... Ako me voliš, te stvari ne radiš - govorio je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je u redu da bilo šta zameriš Nadeždi posle onog što si joj uradio? - pitao je novinar.
Šta sam ja to učinio pre Paule? Ja sam toliko stvari pretrpeo dok smo bili zajedno... Vraćam film. Trpeo sam stvari, zato sam tako nešto uradio. Nalazio sam poruke, ona je bila u fazonu: "Ne mislim da me taj čovek gleda tako". Ona nikad nije mogla kod mene da nađe bilo šta. Ja sam izbegavao kontakt sa curama, nikad je nisam prevario napolju - odgovorio je Panić.
Samo jedno pitanje - ubacila se Zerina Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo je dr*ljica iz "Zadruge 2". Idi se ošišaj - dobacio je Toma.
Tužba. Halo, ostavio si ženu i bebu kod kuće, sada se pravdaš. Nemoj meni o moralu. Došao si na televiziju da varaš ženu, a ovo što si rekao, ćeš da platiš. Da li tvrdiš da sam dr*lja? - uzvratila je zadrugarka.

Naredno pitanje bilo je za Filipa Cara.

Filipe, mene zanima da li si ti odlučio da nećeš više biti sa Minom ili da ćeš opet pokušati da se pomiriš sa njom do svitanja - glasilo je pitanje.
Mina i ja smo se dogovorili da popričamo o tome, ali smatram da ni ona ni ja ne želimo da se upustimo više u takav odnos, ali smatram da bismo mogli da budem prijatelji posle svega. Nije dobro po nas da budemo zajedno - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanju je zanimalo zašto Filip ne pokuša da bude sa Aleksandrom Nikolić jer ona želi da bude sa njim, za razliku od Mine Vrbaški.

Što se tiče Aleksandre, ja sam sa njom završio taj odnos, ali smo morali da razgovaramo o tome svemu napokon, i to smo uradili. Ona se mnogo promenila nakon odnosa sa mnom, što nije dobro za nju. Mi sada moramo da imamo korektan odnos ovde, jer smo osuđeni jedni na druge. Ne sviđa mi se što još uvek ima osećanja prema meni, ali se nadam da će se to promeniti, jer sam joj ja rekao da nema šanse da opet budem zajedno - rekao je Car.
Ja sam raskrstila u svojoj glavi, mene ne interesuju veze, i želim da bude vesela i nasmejana i da se družim . Ja njemu mog da dam savet i da budemo prijatelji, ali posle onoga kada me je uvredio ja sam ga precrtala. On i Aleksandra nikada više neće ući u vezu. Njemu se sada sviđa neka druga devojka u kući, a to je Ivana Marinković. On je meni rekao da njemu treba takva osoba sa kojom bi on bio pravi Filip, sa kojom bih uživao - pričala je Mina.

Nakon što ju je Marko Janjušević Janjuš dva puta isterao iz sobe za rehabilitaciju, Maja Marinković odlučila je da pobegne iz "Zadruge". Ona je otišla do kapije, a zatim i u ekonomsko dvorište. Kada je videla da tu ne može, odlučila se na očajnički potez.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je upala u apartman Kulićki i pokušala da pobegne preko ograde u dvorištu.

Foto: TV Pink Printscreen

Obezbeđenje i Miljana Kulić uleteli su i skinuli je sa ograde, a ona je nastavila da jeca. Potom su se zadrugari okupili oko nje i počeli da je teše, a zatim su pozvali Janjuša da je smiri.

Nakon čitavog haosa koji se dogodio, Marko Janjušević Janjuš je Maji očitao bukvicu nakon svega što je priredila. Njih dvoje su ipak na kraju završili zajedno u krevetu.

Filipu Caru je zasmetalo što je Mina Vrbaški nestrpljiva da se njihov razgovor završi, pa je doneo odluku koje želi da se drži narednih sedam dana. Podsećamo, oni su ranije tokom noći nekoliko puta pokušavali da razgovaraju, međutim, ništa nije bilo rešeno. Onda su se zadrugari sreli u dnevnoj sobi, gde su pale teške reči.

Sedam dana neću da ti se obratim, da te pogledam u oči. Skinuću ti se k - rekao je ljutito Car.
To ti je ono za šugo, ćao - rekla je srećno Mina i otišla do spavaće sobe.

Zerina Hećo odlučila je da spava na garnituri, a zadrugari su se okupili oko nje, između ostalog i Vladimir Tomović, koji je imao zanimljiv predlog za nju.

Ovi zavoji, to su joj isisali mozak - našalio se Vladimir, koji je pokušao da izvučenje od Zerine priznanje koje je estetske operacije imala.
Ne, nego su mi izvadili deo gde se nalaze emocije - našalila se Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako pogodim kad ti je rođendan, možemo da se poljubimo u usta? - predložio je Vladimir.
Maksimalno možemo da se zagrlimo. Kad mi je rođendan? - pitala je Hećo, a on je počeo sistemom eliminacije da pogađa.
Rođena si 27. ili 28. aprila - rekao je Tomović, a Zerina mu je pružila ruku.

Njima se pridružila i Nina Oluić koja je nešto kasnije Vladimiru pružila masažu koju je i te kako prijatno prihvatio, dok je Zerina sve vreme sa strane peckala i pokušavala da isprovocira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentariši ga po njegovom fizičkom izgledu. Ima 40, pojavile su mu se bore, osedeo je - rekla je Zerina.
Ja samo Zerinu u kući sada vidim - našalio se Tomović.
Mene jedino može da zaprosli, ili da se uvali u rijaliti - rekla je Zerina, pa se obratila Nini:

Foto: TV Pink Printscreen

Moj savet ti je da se upustiš sa Vadimirom u vezu, sve ću da ti objasnim - nastavila je Hećo.
Nina, pr*neš li još jednom, preuzeću na sebe - našalio se Tomović.
Vladimire, ti si sirovina, mator si, ne možeš da smuvaš ribu u rijalitiju, zato svi misle da si gej - objasnila je Zerina.

Autor: D.B.

#Zadruga