AKTUELNO

Ova noć napraviće haos na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Noć ispred nas biće i te kako turbulentna i zanimljiva. Naime, zadrugari će imati prilike da upoznaju nove članove koji će se useliti u Belu kuću, dok će jedan od nominovanih zauvek napustiti imanje. Publika je ove nedleje odabrala Ninu Oluić za jednu od nominovanih, dok je, sa druge strane, Bela kuća odlučila da će Vladimir Tomović odmeriti snage sa atraktivnom zadrugarkom.

Foto: Pink.rs

Sab druge strane, kao što smo već napomenuli, zadrugari će dobiti nove cimere, a sudeći po svemu, oni se ne nadaju da ih takvo iznenađenje čeka ove noći. Ostaje da saznamo kakve će reakcije zadrugara biti, kada na vratima ugledaju poznata, ili nepoznata lica.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Međutim, ono od čega zadrugari najviše strahuju jesu "Pitanja novinara" a na osnovu prethodnih nedelja, ovo veče obećava na još jednom polju. Novinari su tu, kako bi sve ono, što su zadrugari pikušali da prećute ili sakriju, obelodanili.

Najluđa noć upravo počinje, zato se smestite u svoje fotelje, i pratite najgledaniji rijaliti program na Balkanu. Ovo je veče preokreta, a kakve reakcije će imati naši zadrugari, pratite upravo sada!

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga