AKTUELNO

Bilo mu je veoma teško.

Naš poznati voditelj i imitator Goran Stojićević Karamela ugostio je ekipu emisije "Eksluzivno" u svom domu, a onda je pričao o periodu u kom je planetu obuzeo koronavirus, te je istakao da je on veoma disciplinovan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da radim, ali i da ispoštujem sve mere, dezinfekcija, nošenje maske, ja masku nosim i kad izađem na ulicu da ne bih preneo neki virus ili da ne bih dobio koronu. Vodim računa zaista i zbog porodice i zbog ekipe sa kojom sam stalno u kontaktu. Vodim se onim da ako se čuvam i Bog me čuva.

Karameli je nedavno preminuo otac Radiša upravo od korone, a on ističe da mu je ovaj gubitak najteže pao.

Foto: TV Pink Printscreen

Doživeo sam veliki gubitak, izgubio sam oca, pre par godina i majku, ali nekako mi je mnogo teško palo u ovom trenutku. Snašla nas je sve ova pandemija, ne mogu da odem do bolnice da ga obiđem, on je imao problema sa srcem. Mnogo mi je žao što nisam poslednje trenutke proveo uz njega. Čuli smo se telefonom, ali to nije isto. To je strašan gubitak. Kažu kad majku izgubite ode jedan deo tebe, a kad oca izgubite ode još jedan. Ja se pitam šta je onda ostalo, ostalo je da se borim za svoje dete i porodicu. Moj otac je bio duhovit, mislim da imam tu njegovu crtu, bio je specifičan - rekao je Karamela, a potom otkrio ko mu je sa estrade izjavio saučešće:
U zlu se prijatelji poznaju. Ceca me je odmah zavala da mi izjavi saučešće. Bio sam potresen. Mi se čujemo, ali me je prijatno iznenadila, dugo smo pričali. Dara Bubamara, Ana Nikolić, Mira Škorić su me zvale takođe.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Goran Stojićević Karamela