AKTUELNO

Pola pola!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Jovana Tomić Matora.

Anđelo i ja koliko god to zvučalo ludo kao lobotomija mozga, on i ja smo još bolji nego što smo bili. Mi se družimo još bolje, on mi je pomogao mnogo, iako mu nisam još prešla. Vidim da mu je teško i verujem mu. On stalno priča da se ogrešio, a ni ja nisam bila fer, uvredila sam mu majku, i jako mi je krivo za to, ako budemo u Zadruzi 5 neću ga nominovati - rekla je Matora, a onda je pričala o Mini:

Foto: TV Pink Printscreen

Najgora si, spletkariš, ali ona je meni kupila ruže, i a nju mnogo volim, tako da ću nominovati Anđela, a tebe poljubiti - pričala je Matora, i krenula da poljubi MInu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nominacije, pa tu je nešto što je počelo da se dešava. Žao mi je što sam Minu svrstala tu negde sa nekim devojkama, a ja se družim sa njom. Bila sam ljuta, ali pogrešila sam. Nas dve smo pričale o tome, i ona zna šta meni smeta. Ja nikada neću nju vređati, nju jako volim, ali moram da je pošaljem u izolaciju. Anđela znam spolja. On kad ja pogrešim on gleda moju rekaciju i znam da grešim. Nas dvoje mislimo isto, ali on to uvije u foliju. Šaljem Minu, iako smo imali te sukobe, a on ovde nije isti kao što je napolju - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga