AKTUELNO

Pošaljite svoj CV na mejl prijave@apollon.rs i postanite deo tima prve domaće platforme za gledanje holivudskih i domaćih fimskih i serijskih programa sa prevodom na srpski jezik.

Apollon je prvi lokalizovani servis sa vise od 10.000 sati holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa sa prevodom na srpski jezik.

Sa ciljem da Apollon konstano unapređuje kvalitet usluga i da ide u korak sa željama i potrebama korisnika, u potrazi smo za druželjubivim i profesionalnim saradnikom telefonske prodaje u korisničkom servisu koji bi se pridružio našem rastućem timu.

Foto: Apollon

Ono što je neophodno da biste postali deo Apollon tima, jeste minimum IV stepen stručne spreme, spremnost na učenje novih veština, predanost poslu i izražena komunikativnost i otvoren pristup i sposobnost prilagođavanja situaciji.

Ukoliko ispunjavate sve navedene uslove i želite da radite u mladom timu, onda je Apollon korisnički servis pravi izbor za vas – pošaljite svoj CV na mejl prijave@apollon.rs i postanite deo tima prve domaće platforme za gledanje holivudskih i domaćih fimskih i serijskih programa sa prevodom na srpski jezik.  

Foto: Apollon

Autor: M.Đ.

#Apollon

#filmovi

#korisnički servis

#oglas za posao

#platforma Apollon

#serije