AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

Dragana Mirković održala je pres konferenciju povodom svog velikog koncerta koji će se održati u petak, 20. avgusta u Kragujevcu. Folk carica sprema pravi spektakl za svoju mnogobrojnu publiku, a za novinare pričala je o raznim temama i odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Na pitanje novinara, Mirkovićeva je otkrila i da li je u kontaktu sa slavnim glumcem Žan-Klod van Damom, ali i da li će ga dovesti u Srbiju.

On je trenutno sa mojim suprugom. On je svašta nešto planiralo, ali je ovo sve poremetilo. Bitno je da se mi ovako privatno družimo. Ja se plašim da kad bih ga dovela da bi morao da napravi neku konferenciju za štampu. Ništa protiv vas, mislim da je to njemu preko glave – kaže muzička zvezda, pa dodaje:
Ako bude dolazio, naravno da ću vas obavestiti. Oni su sada trenutno na premijeri filma u Parizu, koji je prvi na top listama, radujem se zbog njega. Ja nisam mogla zbog mojih obaveza, ali je Toni pristao, mislim prihvatio poziv, on ga je pozvao i rekao da bi voleo da bude tamo sa njim. Njima je mnogo lepo, meni je ovde mnogo lepo i super, na dva fronta smo – ispričala je Dragana Mirković za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/dragana_mirkovic

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Dragana Mirković

#Žan Klod Van Dam