AKTUELNO

Ona ne krije da je jednom prilikom probala narkotike.

Sjajna glumica i fantastična komičarka Jelisaveta Seka Sablić glumila je u mnogim ostvarenjima i za svoje uloge ponela brojna priznanja. Pored mnogih odlikovanja, ona je bila skromna, dok je kao mala želela samo jednu stvar - da bude bogata.

Foto: Tanjug

Otac joj je bio krojač, pravoslavac, a majka Jevrejka. Živeli su skromno, uvek je bila sita i lepo obučena.

- Otac je radio i brinuo da uvek budemo siti. S druge strane, moja majka uvek je želela da izađe - u pozorište, u bioskop, bila je željna provoda, luksuza... Tako sam ja, kao mala, stalno govorila kako ću biti bogata. "Kad porasteš, šta ćeš biti?" - "Biću bogata!" Naravno, u realnosti je ispalo potpuno suprotno od toga, iako sam ostala pri stavu da je veoma važno obezbediti dostojan život koji ne podrazumeva poniženja- priznala je Seka jednom prilikom.

Pročitajte još:

Foto: Printscreen

DA LI JE BOLJI FRAJER OD PEVAČA? Ovako izgleda BRAT Ljube Perućice! (FOTO)

Na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirala je 1965. godine i to kao najbolji student. Jedna je od osnicača pozorišta ''Dadov'', a svoju prvu ulogu dobila je u pozorištu ''Boško Buha''.''Kraljica humora'', kako je danas mnogi zovu, jednom prilikom je za potrebe uloge probala drogu, ali je i privatno bila pobornik toga.

- To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u go*nima i svako želi blato. Neko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentariše i proziva da li se bavim drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu - napomenula je Seka.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Droga

#Seka Sablić

#glumica

'