AKTUELNO

Slomljen!

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali snimak gde se vide intimni odnosi Dalile Dragojević i Filipa Cara. Voditelj je dao reč Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu u krevetu gde je bila sa Dejanom, drnda se sa Carem. Aludirala je ona odavno taj intimni odnos, imala sam ja takav opdnos sa strane i odlično znam kako to izgleda. Ovo je dno dna, pored silnih poniženja ovo je najveće dno. Ovo što on peva je na silu i od muke. Odbrambeni mehanizam. Ne znam šta bih rekla - rekla je Miljana.
Sad srce hoće da mu iskoči. Rekao je da sve dok ne vidi taj čin, biće lakše. Ništa nije video pa nije bilo tragično, ali smo svesni kad vidi da će biti tragično. Njemu je ovo pakao ali njoj nije, da se razumemo nismo mali, ima dečka normalno je da će imati odnosa. Pričala sam mu da na to mora da se spremi i da će ga to tek čekati. Da nije zapevao, ubio bi sam sebe, ovo je sve prirodno - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je njemu teže da pređe preko sek*a nego preko onih svih bliskih odnosa, onda to i nije neka ljubav. Sam se*s ko se*s, je samo neka fizika, to je nevažno, a pritom ga nismo imali - ubacio se Car.
Moram reći da nikada nije bila ženstvenija i da se nikada nije bolje osećala - dodala je Irma.
Za mene je poniženje da ona bivšem mužu prebacuje ribe - ponovo je vikao Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga