AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Nominacije'' , a zadrugari imaju priliku da biraju između Milice Veselinović i Frana Pujasa, koje je, ovonedeljni vođa Dalila Dragojević postavila za svoje potrčke.

Voditelj Milan Milošević dao je podigao Dalilu Dragojević, kako bi nominovala sledeća:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da krenem od Milice. Sa njom sam bila dobra u početku, pa smo imale konflikt i tako u krug. Sad trenutno nismo u nekom specijalnom odnosu. Ne sećam se šta se danas desilo i šta smo pričali, niti šta mi je rekla. Milica je neko ko je mene potresao kad je imala raspravu sa Tarom, tad sam se ja odaljila od nje. Što se tiče mog mišljenja o njoj, mislim da je nešto prikrila i sakrila - rekla je Dalila, ali je prekinuo Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel si mi rekla da si joj rekla ko ti je kriv. Stani sad kad ja pričam. Molim, nisi mi tako rekla - drao se Mensur.
Ja sam rekla pusti, gledaj sebe. Šta je problem - rekla je Milica.
Nema problema, nego mi ne odgovara kad me lažeš, nije ni bitno u suštini - ponovo se drao Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo videćete, budem li progovorila jednu reč sa nekim - rekla je Milica, pa je počela da vrišti.
Meni je žao što nemam odnos sa njom, ali je to zbog Mensura. Kad god je uhvatim nasamo, popričamo nekako, očima, bilo kako, ali se razumemo. Moje mišljenje o Milici je da je prikrila da bi sačuvala mir u vezi, ali kako vreme odmiče, priznaće mu i rećiće mu, kad ona vidi da on puca po šavovima. Milica se nekako uz njega jako očeličila, ali mu to dobro neće doneti. Kažu da je lažljivica, da li laže ili ne, ja nemam pojma, jer nisam napolju. Moj iskren savet je da to Mensura ne treba uopšte inresovati. Smatram da će priznati sve ono što se piše - rekla je Dalila, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Fran je meni bio neko koga sam zapazila kad sam povremeno pratila četvrtu sezonu. Bio mi je poseban. Sale Luks je moja najstarija beba u kući. Ja inače volim ljude koji su specifični, koji odskaču od svih drugih. Da li po stajlingu, izgledu, ponašanju, kako god. Ne volim ljude koji su jednolični, kao krpe se vuku po rijalitiju. On je bio neko ko je u svojoj vezi trpeo udarce, ali isto tako nije ni on bio cvećka, ali mi je ostao bebast, ima to bebasto lice. Svašta bih mu rekla, ali kad mu vidim facu, nemam srca. Nisi me nikada vređao, ali si imao dobre peckalice. U ovoj sezoni, prema meni je bio fin, družili smo se, provodili smo vreme zajedno, ali se onda desio nagli preokret, gde je on video da sam ja loša i priklonio se drugoj strani, sa mojim bivšim suprugom. Nemam pravo ja na njega da se ljutim, jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Mislim da je pogubljen, da nije ništa pokazao. Da li ga koči ta torta i ta devojka od koje je poslata, ima mnogo da kaže, a jednostavno mi se stopio sa masom, izgubio je sve tetovaže - rekla je Dalila.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga