AKTUELNO

Haos u emisiji!

U toku je popodnevno izdanje emisije ''Gledanje snimaka'', a voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni video klip na kom su zadrugari imali priliku da vide nastavak Anđelinog i Matejinog skandala iz "Amnezije".

Nakon kratke pauze, voditeljka Ivana Šopić podigla je Frana Pujasa da prokomentariše svađu Mateje i Anđele:

Meni je bilo smešno, pa šta treba da plačem na ovaj klip. Nisam jedva čekao da raskinu. Jutros kad sam čuo priču rekao sam da je Helga. Vratila se Helga, pa ja ne znam. Nisam srećan, nego mi je smešan klip. Ne nisam zbog toga srećan, nego mi je smešno kako ga maltretira - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si ti toliko posesivan u prijateljstvu - pitala je Ivana.
Nije to do prijateljstva, nego je mnogo smešan klip. Pa neću ništa, ja sam za to da se oni pomire. Ja sam se tada čak i šalio sa njima. Ako se opet pomire, ja ću je opet pitati: '' Hoće li se vratiti Helga'' - nastavio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nju ne možeš da gledaš očima - uskočio je Mića.
Naravno da ga maltretira, pa ne da mu da spava - rekao je Fran.
Nije mu ništa nikad ružno rekla - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su ponovo počeli da komuniciraju, ona je bila jako prijatna devojka. Ona je rekla da onu devojku nećemo više videti, da bi se na kraju ispostavilo da se još gora vratila. Pa pogledaj, bolje da ga je prebila nego da mu je uradila ovo - rekao je Fran.
Ceo sto se smejao i pljuvao ovu Anđelu, Dejan i ja se dogovorili da branimo Anđelu, oni se, kako se sve okrenulo, počeli da brane Anđelu. Ja ovo u životu nisam video, vi niste normalni - prodrao se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela nije iz ovog sistema vrednosti, ja sam ih već izdvojio po tome. Sad kad je imala ovu scenu, skočili su da ih okarakterišu kao vrstu žena iz rijalitija, ona se bori tako đto zvoca, ja razbijem, Maja davi Filipa. Ona nije njega pravila nasilnikom, ona je specifična. Ona nije kao Tara, ona drži do sebe, takva je kakva je, hoće da pokaže da je jaka, a kad je odgurne ona se uplaši, pa to se videlo - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga