AKTUELNO

Prethodnu godinu pamtiće i po ovim nemilim događajima.

Zbog nemarnosti učesnika u saobraćaju, mnogi poznati izbegli su smrt za dlaku u 2021. godini. Ivana Krunić i Bane Čolak doživeli su saobraćajnu nezgodu u martu.

U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu sudarila su se dva automobila, "opel vectra" i "lancia ypsilon". U automobilu Lancia bili su Ivana i Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolak se tada oglasio za medije:

- Udario nas neko od pozadi, direktno se zakucao u nas, ali nije ništa strašno. Ivana je malo pršljen neki zeznuala, pregledali su je na Banjici, već su je pustili kući. Verovatno će neki dan da nosi onu kragnu, jer se ugruvala... Meni, Bogu hvala, nije ništa. Policija je uradila uviđaj, kriv je taj što se zakucao u nas. Opet kažem, srećom – ništa nije strašno kako je moglo da bude - ispričao je Bane.

Pevač Era Ojdanić doživeo je saobraćajnu nezgodu u Beogradu u maju.

Naime, on je vozio Požeškom ulicom kada je na njegov automobil naletelo vozilo. Prilikom sudara Era je, na svu sreću, prošao bez povreda, kao i drugi vozač, pričinjena je samo materijalna šteta na oba automobila.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu u maju, kada mu je u mestu Prhovo, između Pećinaca i Šimanovaca, pukla guma, zbog čega je udario i srušio banderu.

Vozilo marke "mercedes", kojim je pevač upravljao, a prilikom udesa oštećena su još dva auta. Na njih je, prema rečima našeg izvora, pala bandera u koju je Lazić udario, tako da je on morao da plati svu štetu. Prema prvim procenama, to će ga koštati više od milion dinara, a moraće i da plati kaznu zbog saobraćajnog prekršaja.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Jedina olakšavajuća okolnost za pevača jeste to što je krivicu prihvatio njegov prijatelj koji je s njim bio u autu, tako da Lazića nadležni organi ne terete za to što nema vozačku dozvolu i što auto nije registrovan. Ovo je pevačev ko zna koji po redu prekršaj, a sudeći po njegovim komentarima i objavama na Instagramu, njemu je sve ovo smešno i zabavno, pa je nakon udesa slavio s trubačima.

Nema ni trunku odgovornosti u saobraćaju, što mnoge čudi, s obzirom na to da je doživeo tešku nesreća u novembru 2018. godine, kada je jedva preživeo i nedeljama bio u komi. Nakon toga Lazić je više puta uhvaćen kako krši zakon za volanom iako nema vozačku dozvolu.

Tamara Đurić, bila je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Južnom bulevaru u julu.

- Udarila me je devojka na semaforu, ali sve je poršlo sa manjim povredama usne i ruke - otkrila je Đurićeva.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, sudar se dogodio kada je u njen "lend rover" udario dugi automobil marke "mercedes" kojim je takođe upravljala ženska osoba.

Zadrugarka Tara Simov navodno je slupala automobil svog tadašnjeg momka, repera Nenada Aleksića Ša u avgustu mesecu, a Ša je nekoliko dana kasnije izjavio da je on slupao svoj automobil.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Starija sestra Nataše Bekvalac, Dragana Bekvalac doživela je saobraćajnu nezgodu u avgustu.Naime, njen automobil džip isprevrtao se kada se u njega otpozadi zakucao drugi automobil.

Automobil kojim je upravljao Draganin suprug Mihajlo Šekularac se od siline udara isprevrtao i potpuno je havarisan. Dragana je prošla sa lakšim telesnim povredama, suprug je u redu, dok je njihov prijatelj koji se takođe nalazio u autu zadobio povrede rebara i zadržan je u bolnici.

Foto: Pink.rs

Pevačica Nataša Bekvalac imala je u oktobru saobraćajku u Beogradu, kad se kamion zakucao u njeno vozilo.

- Vozila je samo 10 km na sat. Kamion je nije video, ona nije ništa kriva. Udario ju je čovek, nije video njeno vozilo. Žao joj je što nije ovde - otkrila je tada Natašina mlađa sestra Kristina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Autor: M.K.