AKTUELNO

Sve je izašlo na videlo!

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja gledalaca" koja kao i uvek sve istera na čistac i u kojoj zadrugari ogole dušu pred milionskim auditorijumom. Voditelj Milan Milošević je zadrugare pozdravio sa Rajskog ostrva i započeo svoju emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije, Dalila Dragojević i Filip Car progovorili su o svojim strastima i trenutnim emocijama koje imaju s obzirom da borave u izolaciji kao potrčci ovonedeljnog vođe Stefana Karića.

Marko Đedović, Stefan Karić, Irma Sejranić samo su neki od zadrugara koji su u potpunosti raskrinkali bivše partnere i dali im do znanja da se njihovo ponašanje promenilo kao i to da su njihove reakcije drugačije od kada borave u izolaciji.

Voditelj je poželeo da čuje i Dalilinog bivšem supruga Dejan Dragojević koji se i dalje nada da će dođi do pomirenje njega i Dalile. On je u sinoćnoj emisiji iskreno rekao šta misli o celokupnom odnosu, pa zaključio sledeće:

Ja ću opet da se vodim onim, pokušaću da sve što mi smeta da se ugrizem za jezik i nek se dešava sve svojim tokom. Neću ništa ni da komentarišem ni sugerišem. Zadržaću, a iz razloga da vidim šta će se dogoditi. Ne pratim ja ništa, ja mogu samo nešto da načujem. Puštam sve - rekao je Dejan.

Ana Jovanović je u utorak uveče nakon žurke postala bliska sa Filipom Carem i time svim ukućanima dala do znanja kakav je igrač. Car se nije budio te je isto veče doveo u svoj krevet iako je Dalila spavala na samo metar od njih. A na sinoćno pitanje upućeno Filipu "Dokle misliš da daješ kadar devojkama, samo da bi bile u centru pažnje, ti o Ani ne znaš baš ništa? Mensur je očigledno slušao Minu Vrbaški, a ti?", on je odgovorio:

Ne znam šta da kažem, stvarno nisam mogao da obraćam pažnju na Minu Vrbaški, bio sam pod stresom. Svako ima pravo ovde da radi šta god poželi, tako isto i Ana. Mislim da se ne treba dovoditi u pitanje njena moralnost samo zbog poljupca jednog sa Matejom i jednog sa mnom. Ne možemo imati dvostruke aršine - odgovorio je Car.

Dalila Dragojević je sinoć tokom emisije po ko zna koji put šokirala javnost rečima da iako je u prisnom odnosu sa Dejanom, ona ipak slobodna devojka i da može da radi šta god poželi. Njen odgovor je sve naterao na razmišljanje da li ona i dalje ima emocije prema Caru ili je to samo inat svom bivšem suprugu!

Slobodna sam devojka. Već dva, tri dana, kada smo imali poslednji razgovor na tu temu. Slobodna ja, slobodan on. Ja želim da poradim na sebi. Nisam spremna za velika opravdavanja. Smatram da on nije neko ko je spreman da podnese pritisak kad smo zajedno u odnosu, to smatra i on. To je to, ja sam tu za njega, on je tu za mene. Nema osobe u kući koja me bolje poznaje i obrnuto - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je sada rekao da smatra da postoje emocije prema Filipu, da nisam načisto. On tako smatra, ja ne smatram tako. Filip ima te fore, ja se mogu nasmejati. Sad smo bili u svađi, pa mi je bilo smešno zbog pokreta i gestikulacija. Ovde me osuđuju kako mogu posle svega da se smejem. Kod Filipa nikada neću to razumeti, da on ima potrebu da priča jednu stvar van crnog stola, a drugu u izolaciji. Ja ne bih mogla tako da funkcionišem. Filip može, on je enigma, nenormalan čovek. On je mene na neki način forsirao da ja sve što smo pričali u izolaciji iznesem ovde, ja sam to uradila, a pogledaj šta on radi... Pokušava da prebaci krivicu na mene, glumi muškarčinu preko mojih leđa. Nije se taj rodio. Meni da opada kosa, a njemu da raste, kako da ne... - dodala je Dragojevićka.

Ceo region je upoznat sa ljubavnim brodolomima maloletne Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Njihova veza je bila prekinuta kada se u Belu kuću uselila atraktivna Ana Jovanović koja je pomrsila sve konce i Mensuru dala slobodu da joj priđe. Sinoć se tokom emisije desilo žučna rasprava bivših partnera u kojoj je Ajdarpašić priznao da više nema emocija prema Milici i da mu je potpuno svejedno, dok je Milica progovorila o bivšem dečku i tom temom napravila potpuni lom.

Što se mene tiče, meni je svejedno. Što se mene tiče može slobodno da uđe da krenem svojim putem. Zato smo mi i prekinuli odnos, to je previše bahato, previše mlado... Neću više da se kidam, da se nerviram dok neko izjavljuje simpatije nekom drugom. Možda neki ljudi nisu navikli na ozbiljne odnose i mislim da treba da idu tamo gde pripadaju. Ako mene pitaš, meni će biti lakše. Biće mi žao ako dovede sebe u neke loše situacije, ali to je njena stvar. Ne mogu ja te dečje priče - naveo je Mensur.

Aleksandra Nikolić se poslednja uselila u Belu kuću i odmah privukla pažnju mnogih. Ona je prvenstveno zavela Marka Osmakčića, a onda tokom žurku koja se desilo ovog utorka priznala svoja osećanja prema bivšem partneru Marku Janjuševiću Janjušu, te uz obrazloženje izjavila da ona nije Maja Marinković, pa dodala:

Nemam ga ja u šaci, ali se ponaša totalno čudno prema meni. U jednim trenucima mi se smeje, ali nisam ni ja očekivala to od njega. Ja mu priđem i pitam ga kako si, on se prodere. Mislim da je to zbog Sandre Čaprić, pa njoj smeta kad ja tu priđem. Ja sam se sprdala juče, ali mi je rekao da ima traume od prošlog odnosa, ali ja nisam Maja Marinković nego Aleksandra Nikolić. On se plaši toga. Ja mislim da se nisu poljubili, ali postoji ta neka emocija. Treba da ustanu i kažu šta osećaju jedno prema drugom, ovako ćute kao dva penzionera, prave se ludi - rekla je Aleks.

Pevač koji je svojim odlukom da zaboravi na ženu i troje dece, Nikola Grujić Gruja, šokirao celu javnost i započeo odnos sa Milanom Šarac Mimom. On je tokom emisije na pitanje voditelja "Od kog datuma ste zajedno, da fanovi znaju da vam šalju poklone"? - Pevač je sve priznao:

Od 27.decembra, tad smo se poljubili, posle Mićine podele budžeta- rekao je Gruja.

Nakon burne emisije koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, Dalila i Dejan Dragojević su se povukli u pušionicu i pokrenuli temu o svom odnosu. Tom prilikom Dalila je priznala da je spremna na sve kao i da joj neće teško pasti da je stave na stub srama zbog svojih postupaka!

Autor: N.V.