AKTUELNO

Emotivno na samom startu!

Emisija "Nominacije" je upravo počela. Ovog petka, zadrugari će imati priliku da biraju između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji su prošlonedeljni i ovonedeljni potrčci, koje je odabrao vođa Stefan Karić.

Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, pa je prvi zadrugar koji je imao prilike da bira koga će poslati u izolaciju, a koga zadržati, bila je Jovana Tomić Matora.

Toliko toga sma rekla i stojim pri svakom izlaganju. Mogu samo da kažem ono što sam pričala kod Drveta. Da se nešto dešava, dešava se. Dešavaće se jođš svašta i mislim da, što se tiče Dalile, najviše bih volela kad bi ona mogla da bude sama. Ja je ni ne vidim poslednje dve nedelje uopšte, volela bih da se podigne i mislim da ima ovde hiljadu stvari na kojima bi mogla da se vrati u kolotečinu. Ovako samo vidim i nju i njuga demolirani. Demotivisani. Ja bih volela da ako hoće, da izgura na bolje, da se odmakne i od Filipa i od Dejana, da nađemo nešto da radimo zajedno. Ja nju vidim tako da ona hoće da pomogne svima, a ne može. Ne bih ja to nazvala sada prevelika ljubav, ali očigledno i Filip oseća potrebu da imaju taj razgovor i da je to nešto kada ti se desi ta neka zaljubljenost. Dalila mora da bude svesna, treba da je boli ku**c. Prvi put sam se našla u situaciji da ne znam ta pričam i šta radi - rekla je Matora za Dalilu, pa je prešla na Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Filipa, moj i njegov odnos je isti od početka, nismo imali ni jedan sukob. Zaista, srčan je i nema dalje, ali nikad nisam osetila sa njegove strane da mi želi loše...Šaljem Filipa, ostavljam Dalilu - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga