AKTUELNO

Ovo je obeležilo veče za nama!

Petak veče, kao i uvek rezervisano za emisiju Nominacije sa Milanom Miloševićem, ovoga puta proteklo je potpuno drugačije nego do sada. Zadrugari puni empatije zbog incidenta koji se dogodio na proslavi srpske Nove godine, bili su tihi i mirno su iznosili svoje mišljenje o nominovanim zadrugarima. Nešto kasnije, na Igri istine, nastali su sukobi i nasrtaji pojedinih zadrugara koji su dali pečat kompletnoj večeri.

Na samom početku emisije Milan Milošević je obavestio kako ukućane Bele kuće tako i domaću javnost da je Dejan Dragojević dobro nakon ukazane pomoći i da je trenutno na poštedi posle koje se ubrzo vraća.

Prva zadrugarka koja je nominovala bila je Jovana Tomić Matora, koja je ogolila dušu za crnim stolom kada je u pitanju njena drugarica.

Toliko toga sam rekla i stojim pri svakom izlaganju. Mogu samo da kažem ono što sam pričala kod Drveta. Da se nešto dešava, dešava se. Dešavaće se još svašta i mislim da, što se tiče Dalile, najviše bih volela kad bi ona mogla da bude sama. Ja je ni ne vidim poslednje dve nedelje uopšte, volela bih da se podigne i mislim da ima ovde hiljadu stvari na kojima bi mogla da se vrati u kolotečinu. Ovako samo vidim i nju i njega demoliran i demotivisane. Ja bih volela da ako hoće, da izgura na bolje, da se odmakne i od Filipa i od Dejana, da nađemo nešto da radimo zajedno. Ja nju vidim tako da ona hoće da pomogne svima, a ne može. Ne bih ja to nazvala sada prevelika ljubav, ali očigledno i Filip oseća potrebu da imaju taj razgovor i da je to nešto kada ti se desi ta neka zaljubljenost. Dalila mora da bude svesna, treba da je boli ku**c. Prvi put sam se našla u situaciji da ne znam šta pričam i šta radim - rekla je Matora za Dalilu.
Što se tiče Filipa, moj i njegov odnos je isti od početka, nismo imali ni jedan sukob. Zaista, srčan je i nema dalje, ali nikad nisam osetila sa njegove strane da mi želi loše...Šaljem Filipa, ostavljam Dalilu - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić je naredna ukućanka koja je iskreno rekla svoje mišljenje o ovom čuvenom trouglu koji intrigira kompletnu javnost od kad je počela nova sezona najgledanijeg rijaliti programa.

Šta god da se desilo sinoć, Dalila i ja porazgovaramo, imam razumevanje za sve što joj se dešava. Taj sinoćni grč sam gledala kod Dejana dva meseca. Da govorim da je Dalila najbolji čovek, nije, valovit je naš odnos, svađale smo se i spuštale loptu. Dalila zna da pokaže svoju najlošiju stranu, kao i svi... Sinoć sam razgovarala sa njom i razumem je u svemu što se dešava i da ne zna na koju će stranu i kako sa njim da razgovara. Sinoć sam prvi put videla da ne zna na koju će stranu, obojica je vuku, nije znala koga da sluša i gleda... Htela sam da je ozučem iz svega toga. meni je u ovom trenutku Dalile Dragojević jako žao, verujem sa čim se bori i o čemu razimšlja. Više puta mi je ponovila da ne želi da bude ni sa kim i neka uzme neko vreme da dođe sebi. Ona iz želje da čini Dejanu dobro, čini mu loše, tu sreće nema - pričala je Sandra.
Što se tiče Filipa imamo bolji odnos nego prošle godine. Drago mi je što je govorio onako kako jeste, zna on da smulja, ali kaže istinu. Poslednje vreme opet okoliša i petlja, pa se nasmeje. Trudim se da ga ne diram, vidim da ni on ije najbolje. Mislim da u ovim momentma je Dalila potrebno da bude sa nekim, poslaću Filipa - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona koja svojim govorom uvek ukrade šou i skrene pažnju na sebe svih gledalaca je svakako Sanja Grujić koja je sinoć bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje o nominovanim zadrugarima. Nakon nje su svoj sud dali i Anđela Đuričić i Sale Luks.

Moje mišljenje o Dalili ostaje nepromenjeno, nekad mi se plače od njih ili mi se povraća. Mislim da Dejan nije umislio ništa. To što ona kaže da ne daje lažnu nadu, tako da je po meni Dejanova reakcija očekivana. Oni su učinili još veće zlo što su se poimirili. Tako će sve u krug, u krug. O Caru i dalje imam lepo mišljenje, ali šaljem njega u izolaciju - rekla je Sanja.

Marko Janjušević je takođe neko čije mišljenje je privuklo dosta pažnje, jer on kao bivši prijatelj Filipa Cara najbolje može da prokomentariše njegova osećanja i sa strane vidi šta se krije iza njegovog garda koji ima već neko vreme kada je u pitanju Dalila Dragojević.

Što se tiče Dalile, ja sa njom imam odličan odnos, meni je ona jako simpatičan. Ja je ne diram, ne komentarišem loše, većina nas ovde pakuje. Najlakša su dela koja napraviš ovde, najgore su posledice. Posledice koje se dešavaju sinoć, svi smo mislila da će biti sve gore i gore. Kad Dalila priča o Filipu svi znamo zašto Dalila krene da ne bude brutalno iskrena, baš zbog stvari koje su se desile sinoć. Ona ne može da kaže šta oseća i šta je najvše boli i šta bi najviše volela, kad bi bila najsrećnija. Dalila je to uradila sama sebi i trebala je ili da ostane sama do kraja ili sa nekim zbog koga je to uradila, voli i zaljubljena je. Ona ulazi u odnos sa Dejanom, a svi vidimo da to nema persektive. Dejan je spreman na sve, ja ne znam da li vi to vidite. On čovek nema šest dlaka na glavi nema, kao što i njoj opada kosa. Kad vdiš da čovek igra, vidiš da mu nije dobro, to su najgore stvari - pričao je košarkaš.
Filip i ja nemam svađe, imamo odnos kakav je nabolje da imamo. Sve što sam govorio o Filipu, znam ga kakav je. On je slab na Dalilu, kako god da okreneš. Ostali ga ovde ne zanimaju u emotivnom smislu. Njemu se neke stvari nisu svidele kod nje. Sam je ušao u sve i znam da smo napolju pričali ako opet uđemo da se samo za*ebavamo... Koliko god da mislite da njega ovo ne pogađa, mnogo ga pogađa. Ja sam rekao da će Dejanu najgore biti ako oni raskinu. Poslaću Dalilu, jer mislim da joj je sad potrebno da odmori - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov, kao neko ko je do nedavno bio u žestokim sukobima sa Dalilom, jasno je rekla svoj stav o njoj kao i Dejanu Dragojeviću uz koga je bila u onim trenucima kada mu je bilo najteže.

Što se tiče Dalile, ona i ja imamo loše i dobre periode. Kakvo god ja mišljenje imala o njoj i njenim postupcima, glupo je da ustanem i kažem. Dejan i Dalila su loši kad su zajedno, pokazali su to kad su bili odvojeni. Dejan je mnogo dobar prijatelj, ali kad se vratio u odnos sa Dalilom, videla se netrpeljivost prema svima. Što se tiče nje, kao nje, ne mogu da kažem da je loša osoba. Da je tako, ne bi imala ni jednog priajtelja. U situacijama gde smo fobre i najgore, vidi se da hoće da pomogne i da. Jedno po drugo su mnogo loši. Ono sinoć je upravo ono što smo komentarisali da će taj drugi kraj biti gori. Taj prvi kraj se odrazio da je Dalila bila nagomilana nekim negativnim emocijama, a sad je Dalila potonula a Dejan je pun gneva i besa - rekla je Tara.
Što se Cara tiče, dobri smo. Kao osoba, izuzetno je dobar prijatelj, ali je najgori po sebe. Kad pobesni, pokaže tu svoju mračnu stranu. Mislim da kad je ljudima poput mene, Filipa i Dalile kad nam je lošijaa strana istaknutija, okarakterišu nas kao zle. Što se tiče njihovog odnosa, mislim da se vole, ali da je taj odnos prekinut na silu. tek će se tu dešavati neke stvari i mislim da im treba veliki odmor od samih sebe. Poslaću Dalilu i ostaviću Filipa - nastavila je Simova.

Jedan od većine zadrugara koji veruje u ljubav Dalile i Cara upravo je Lazar Čolić Zola koji im je sinoć u emisiji poželeo svu sreću uprkos svemu što se izdogađalo.

Kako god okrenem, mislim da je emocija između Cara i Dalile posebna, ima nešto u svemu tome, koliko god oni poricali. Ona je udata bila, da se odluči na takav korak, za mene je to hrabro i iskreno. Mislim da je greška to ponovno zbližavanje Dejana i nje, to joj nikako nije trebalo. Možda je to uradila iz nekog očaja, jer je Dejan bio uz nju u tim teškim momentima, mislim da je to neiskren potez sa njene strane. Dejan je bio na putu da to prebrodi, sam je izabrao da ponovo uđe u taj odnos sa njom i za to je sam kriv. On treba da razmišlja o sebi i svojoj budućnosti, kao i ona. Svakim danom izgleda sve lošije. Carem smatram dobrim prijateljem, tu je uvek, mislim da i on treba početi da gleda sebe. Ne želim ja njemu loše ili Dalilu, ali ako oseća istinsku ljubav, ja mu to želim. Ako sednu i popričaju kao normalni ljudi, bez neke dominacije, drugačiji će biti i njihov boravak. Njega ostavljam, Dalilu šaljem - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević se na pauzi za reklame slomila i svojoj drugarici Jovani Tomić Matoroj priznala kako smatra da je preterala sa napadima na bivšeg muža i kako joj savest ne da mira.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić je kao i uvek surovo izneo svoje mišljenje i prokomentarisao ljubav Dalile i Cara, koju vidi na malo drugačiji način od ostalih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da uozbiljim situaciju, jer ovde svi imaju prelepa mišljenja o njima. Krenuću do Dalile, ja sam sa njom sinoć razgovarao. Nikome nije teže nego njoj, a mnogo se očekuje od nje. Njoj treba čvrst, stabilan i odgovoran muškarac koji će da je voli. Šta god da se desilo između nje i Dejana, desilo se, ali ne treba da posustaje. Ja ne mogu da vidim Careve emocije prema Dalili, od količine emocija prema drugim devojkama. Ona je kod Dejana jer je on njoj sigurica. Meni Car ne pokazuje da on nju voli. On čovek u zagrljajima sa ostalim devojkama, a zna da ga Dalila voli. Nemam loše mišljenje o Caru, ali njegovi postupci su teški, šaljem njega u izolaciju - rekoa je Mensur.

Marko Đedović, kao neko ko važi za odličnog komentatora i neko ko je bivšim supružnicima sve vreme bio jako blizak, sinoć nije birao reči.

Mislim da su ego i sujeta doveli njih dvoje do ovog stanja. Počeo sam da se saživljavam sa nekim stvarima. Preko Dalilinih leđa puca sve, a žensko je. Ona je u centru dešavanja, gde sve puca, bilo da je dobro ili loša. Čovek pukne u jednom momentu. Što se Dejana tiče i tog odnosa, ja sam joj rekao... Da su bar jednu stvar poslušali, do ovih stvari nikada ne bi došlo. Odeš s drugim muškarcem i onda da neko veruje da će mu se vratiti. Da si volela, ne bi ni otišla, njoj proradi griža savest. Žao mi je što se Dalili neke stvari dešavaju, da je kriva, jeste, ali nije toliko kriva. Moje mišljanje je da će oni u jednom trenutku naći zajednički jezik, meni su neke stvari jasne. Da sam spolja, sinoćna noć bi mi bila interesantna, ovde nije. Žao mi je što niko nema svest da je nekome i ona ćerka i sestra. Dejan mi izaziva ogroman bes, dobro što nije tu, svašta bih mu rekao. Sad je na Dalili sve, na njoj je naredni potez - rekao je Đedović, pa se osvrnuo na Cara.
Filip je samo u odnosu sa ženama katastrofa, tu ima falinku, ima i kompleks i inat, ali je on neko ko će i da podeli i da sasluša. Inteligentni su, ali glupi kao ljudi. Sa Filipom se nikada nisam ni svađao. Ne mogu nikako Dalilu poslati u ovom stanju - odlučio je on.

Irma Sejranić je upravo još jedna zadrugarka koja je sigurna da je ljubav Dalile i Cara zaista 'vanvremenska', te im je pružila podršku za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je jedan veliki dečak, pokušava da privuče pažnju na bilo koji način. Mogu da provalim i da je navikao da će ispasti papučar, ako pokaže ženi emociju, ko će biti osuđen. Pun je ljubavi i voleo bi da pruži tu ljubav, ali ima određeni strah. Boji se žene koji može da primi tu ljubav i uzvrati istu, a to je Dalila. Ona je sama sebi priznala slabost prema njemu, ja baš mislim da su jedno za drugo, Dalili je potrebna muška energija. Oni se boje da prihvate i priznaju da je to tako. Ja mu stvarno želim kao Dalila, a mislim da on nju može da oslobodi. Šaljem njega, jer Dalilu više volim - odlučila je Irma.

Ostali zadrugari su takođe rekli po nešto na temu incidenta koji se dogodio, ali je Ana Spasojević ispričala detalje jer je bila jedna od aktera čitave situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo bih rekla da sinoćna situacija nije počela od Cara, nego je sve krenulo od piva, tu je krenula Dalilina frka sa Dejanom, tu je već Dejan dobio neki svoj napad. Tara je rekla Filipu da Dalila plače zbog njega, pa je on ušao i uhvatio Dalilu za bradu. Jovana je pokušala da skloni Filipa i da mu objasni da je sve zato što Jovana nema pivo. Ne treba da se vraća Dejanu, to je činjenica. Šta god da mu uradi, to je njemu davanje nade. Ne mogu da se ponavljam više. Dejan u suštini zna da od toga nema ništa, ali ne može da prihvati. Nije ona dužna da bude sa njim. Poslaću Filipa u izolaciju - govorila je Ana.

Nakon nekoliko zadrugara koji su naveli svoju nominaciju, ovonedeljni vođa Stefan Karić je birao između svojih potrčaka i ovoga puta sačuvao Dalilu Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car, izabran od strane zadrugara da spava u izolaciji i da se u nedelju bori za opstanak u Beloj kući, dobio je reč i naveo sledeće:

Opet sam nominovan, već mi je to rutina nekako. Mislim da je bilo dosta neiskrenih komentara, iako je sada specifična situacija. Nisam ni ja neke dobre volje, mislim da su mnogi bili blaži nego što bi bili - rekao je Car.

Dalila Dragojević nakon što je ovoga puta sačuvana od borbe za izbacivanje, obratila se ovim rečima:

elim samo da kažem svima da je Dejan dobro i da je sve u najboljem redu, znam koliko su moji vezani za Dejana, on je na sigurnom. Ispalo je sve glupo sinoć, Matora i ja smo malo preterale, u toj svojoj ljutnji sam počela da napadam Dejana zašto njoj nije donelo to pivo. Filip je bio već u pripitom stanju, ja sam mu ponavljala da nije kriv. Mene je Dejan pitao da li se plašim njega, Filip je i dalje pokušavao da me pita zašto plačem, Dejan se iznervirao. Ja sam onu istu čašu stavila na taj šank. Nikad nisam videla onakav prizor. Budi mi se sve veća svest, ne znam dokle će sve ovo dovesti. Znam da nije dobro da Dejan i ja budemo zajedno. Mislim da sam ga jako povredila - govorila je Dalila kroz suze.

Milan Milošević ubrzo je otkrio ko je drugi nominovani takmičar od strane publike koji će se sa Carem u nedelju boriti za opstanak na velelepnom imanju, a to je Bane Đokić.

Nakon nominacija počela je i Igra istine, ali pre toga se desio karambol između Stefana Karića i Sandija Kojića koji je po ko zna koji put opljačkao svoje cimere. Stefan Krstović kao Karićev prijatelj, skočio je zajedno sa njim na zadrugara, te je n astao ozbiljan haos.

Sukobima tu nije bilo kraja, jer su se nakon toga posvađali i bivši ljubavnici, Marko Janjušević i Aleksandra Nikolić, usled čega je dobila titulu kopije Maje Mrinković.

Tara Simov noćas je iznenadila sve kada je Dalili Dragojević u pušionici otkrila da Mateja Matijević potajno želi da bude sa njom i da bi jedna nedelja izolacije to i dokazala.

Tokom Igre istine, jednom odnosu je i zvanično došao kraj. MC Aleks je pred svima saopštila Jovani Tomić Matoroj da je najbolje da stave tačku na svoje 'druženje'.

Ana Jovanović, danima nakon poljupca sa Filipom Carem tvrdi da su oni prijatelji, te je sinoć po ko zna koji put pratila svaki njegov korak i približila mu se dok je bio sam na garnituri pa se raspitivala šta bi želeo da jede.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što se dugo čekalo je da se Dalila i Filip Car obrate jedno drugom i prokomentarišu svoj odnos iskreno, što su to noćas i učinili nakon što je Zola postavio pitanje svom prijatelju.

Zanima me tvoj trenutni odnos sa Dalilom. Imaš li potrebu da obaviš normalan razgovor sa njom? - pitao je Zola.
Je*ena mi je situacija, iskreno. Dovedu me ljudi u neku situaciju da osećam još veću krivicu i grižu savest. Ne bih ni odgovorio na pitanje, nemam volje uopšte da pričam o tome. Bude mi nekad žao što se nalaziš, Dalila, u ovoj situaciji, zato imam potrebu nekad da ti priđem. Neki računi su neraščišćeni među nama, trebalo je kao odrasli ljudi da popričamo. Ja bih možda inicirao taj razgovor, ali je uvek treća osoba bila smetnja, da li Maja ili Dejan. Lakše bi nam bilo da smo razrešili neke stvari, da smo jedno drugom rekli sve. Nisam napravio pravi potez, iako mislim da nije trebalo ni da uđemo u bilo kakav odnos. Osećam nekad potrebu za tim razgovorom, nekad mi je i bude žao. Imam kočnicu i radi Dejana, ali ja sam slobodan momak, nemam šta da krijem. Razgovor naš će se odnositi isključivo na nas i našu budućnost - objasnio je Car.

Naredno pitanje postavio je upravo Filip Car Dalili Dragojević, te je nastala tenzija za crnim stolom.

Je l' smatraš da bi naše zbližavanje rešilo neke stvari? - pitao je on.
Ja sa decom radim kako se radi sa decom. Ja nisam socijalna ustanova. Meni kada bude dosadno i kada osetim da razgovaram sa tobom, ja ću ostvariti kontakt. Posle svega kako si me prodao kao neki biznis da imaš. Ja sam osoba koja je povređana od strane tebe, a kada si bio u vezi si me vređao, a pogledi koji su bili postoje i dan danas. Razgovor možda može da se desi kada ja budem odlučila. Ja sa tobom ne treba da pričam, nisi pokazao ni u jednom momentu da si bio zagrejan, sve sam ti sve dala. a ti si me prodao - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti moraš biti svesna da si ti bila inicijator nekih stvari! Ja nisam imao hrabrosti da kažem sve- rekao je Car.
TI ni sada nemaš hrabrosti. Ti sve radiš iz inata. Tražiš samo moju rekaciju. Ti si osoba koja bi svoj polni organ umočila u bilo šta. Dokazao si da si neko ko je spreman da 'j' i muvu u letu, pokazao si koliko si plitak - rekla je Dalila.
Ti se boriš u sebi da razgovaras sa mnom, a ovamo nećeš to da priznaš to - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević je nakon dužeg vremena progovorio o Maji Marinković i njenoj ljubavi prema njemu.

Već sam ovde rekao da ona voli samo mene, to sam uvek govorio, mene će voleti do... Ja nju poznajem odlično, ona ima problem koji ne može da reši, uvek sam joj mislio dobro. Takva je, ne valja joj to, najbolje je što je otišla. Ona mora da radi na sebi i da se popravi. Voleo bih da se vrati i da uzme neki dinar. Njoj ne treba nikakva veza - odgovorio je Janjuš.

U ranim jutarnjim satima došlo je i do žestokog sukoba između dve drugarice Ane Jovanović i Tare Simov, koja je zbog toga završila u suzama.

Ono što je svakako obeležilo veče, a dugo se čekalo je suočavanje Dalile i Cara. Desio se razgovor nasamo i to dva puta, kada su pokušali da reše razmirice. Car se potrudio da izgladi odnose, dok je Dalila više uta demantovala njegove tvrdnje. Nešto kasnije je popkušao i da je dodirne na šta je ona burno reagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se nakon ove noći odvijati odnosi u Beloj kući, naročito turbulentna priča između bivšeg ljubavnog para Dalile i Cara, ostaje nam da ispratimo u već danas...

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga