AKTUELNO

Dugo su razgledali, a onda odabrali nekretninu iz snova!

Pevač Sloba Radanović će uskoro stati na ludi kamen sa devojkom Jelenom Đuričanin, pre čega se navodno skućio na Paliluli, gde će sviti svoje porodično gnezdo. Domaći mediji pišu da je Radanović pazario popularnu karingtonku u elitnom delu Beograda vrednu skoro pola miliona evra!

Foto: Pink.rs

Pevač je mesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se u jednoj skući posle svadbe, koju planira s Jelenom, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova. Pre useljenja Sloba planira da napravi svadbu, pa će s Jelenom dodatno da uređuje prostor.

Slobu smo na ovoj lokaciji videli nekoliko puta da dolazi s agentima i obilazi kuću s Jelenom. Pre nekoliko dana sam čula da je kuća skinuta s oglasa i da je sada u Slobinom vlasništvu. Radujem se što će nam on biti komšija. On je dobar dečko, pristojan je i lepo peva. Imala sam priliku da ga slušam na jednom veselju. Pravi je profesionalac i sećam se da je svima gleda da izađe u susret kad su muzičke želje u pitanju. Biće im super u našem kraju, u to sam sigurna - rekla je gospođa koja je viđala buduće supružnike prethodnih meseci.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Raskošna nekretnina prostire se navodno na 809 metara kvadratnih, a poseduje privatni bazen i teretanu, što je najviše oduševilo Slobu jer je poznato da voli da trenira.

Autor: pink.rs

#Sloba Radanović