AKTUELNO

Pevačica je proživela teške stvari koje su je kako i sama ističe ojačale, a dodaje i da je kao mlada morala da se bori za egzistenciju kako bi pomogla svojoj porodici.

Pevačica Seka Aleksić često ističe kako je morala kao mlada da počne da razađuje kako bi pomogla svojoj porodici.

Ona ne krije da u prošlosti nije živela u izobilju i da je na svoj životni put jako ponosno pošto ju je to učinilo psihčki stabilnijom i sposobnijom ženom.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Kako navodi to ju je navelo da se još više bori i kako i sama kaže ništa je više ne može iznenaditi u životu.

Pevačica je u jednom intevjuu za jedan dnevni list, prenosi Mondo, objasnila kroz kakve muke je sve prošla i šta su njena majka i brat proživeli kada su izbegli iz Bosne zbog rata.

- Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me - rekla je svojevremeno pevačica i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara:

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije me bilo sramota što nekada nisam imala za užinu, ekskurzije, sa tim sam naučila da se izborim i zbog toga sam danas jaka i ne dam na sebe i svoje. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala da koristimo, spavali smo na strunjačama, a šporet dobili na poklon. Tako da nemanje novaca meni danas nije strano i taj osećaj nisam izgubila ni sada kada imam mnogo više. Bila sam srećna i tada i sada, to nije stanje mog novčanika, nego duha.

Foto: Instagram.com/seka_aleksic

Autor: M.M.