AKTUELNO

Razvezala jezik!

Dušica Grabović, pevačica čije se ime danima povezuje s prostitucijom, pojavila se na solističkom koncertu Ace Lukasa, te je svojim dolaskom mnoge iznenadila.

Foto: Pink.rs/J. Kukuljica

Grabovićeva je bila vidno raspoložena, iako se njeno ime već danima provlači sa aferom "elitne prostitucije", u koju je navodno upletena kao makro. Ona je pre ulaska na Lukasov koncert zastala i za Pink.rs otkrila kako se oseća, te se i našalila na svoj račun.

Nasmejana sam, nemam razloga da ne budem nasmejana. Imam razloga i da plačem, ali kad bih plakala, vikala bih na sav glas, ali da me niko ne čuje, tako da se sad samo smejem! Došla sam da podržim svog kolegu Acu, hvala mu što mi je poslao dve karte, ne zbog ove situacije, nego zbog zbog mog pokojnog oca. Posle idem u grad na žurku da pevam, obukla sam se za dobar bakšiš, ispod 45.000 ne dolazi u obzir - smeje se Dušica.
Došla sam i zbog Vesne Zmijanac koju obožavam, ona je moja majka, najveća naša zvezda. Ceca jeste srpska majka, ali kad govorimo o Vesni, ona je zaista osoba na našem estradnom nebu koja je jedinstvena. Nju niko ne može da skine, žena kraljica jednostavno - kaže Grabovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Telefon mi je izgoreo od poruka i poziva, haos je ogroman! Šok mi je sve ovo, ali nosim se s tim. Izgubila sam u godinu dana tri osobe iz svog života, dva ujaka, a onda i svog oca. Ne želim da priča,m o bolnim temama, ali moram zbog komperacije, za mene više ništa nije bolno nakon toga - iskrena je pevačica, pa nastavlja o aferi:
Ja se uvek dobro držim, stena sam, jaka sam, ali to znaju samo oni koji me poznaju. Senzitivna sam, srčana, tako da sam nažalost, ili na sreću, saznala ko su mi pravi prijatelji u svemu ovome. Najbitnija mi je porodica. Advokat je večeras ovde sa mnom, njega sam izabrala da mi bude pratilac večeras. Rekla sam svoju stranu priče, rekla sam istinu, a ljudi će biti u šoku kada čuju ko mi smešta. Znam celu priču, znam ko mi smešta, ima Boga, imam Boga za svedoka. Da sam birala između dva veća zla, između pornića i ovoga, izabrala bih pornić, ali neće izaći, sigurno - rekla je Dušica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/J. Kukuljica

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.