AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Petak veče, prethodnih nekoliko nedelja, nominovani zadrugari proveli su u neizvenosti zbog praznika i poziva. Naime, ovaj petak, Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić kao ovonedeljni potrčci Anđela Rankovića, kog je za vođu postavila Ana Spasojević, suočili su se sa mišljenjima zadrugara, jer se sinoć odvila emisija "Nominacije".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Marko Đedović je prilikom svoje nominacije, odradio kompletnu retrospektivu svog odnosa sa Miljanom i Zolom.

Miljana i ja imamo istorijat iza sebe. Kad sam radio kao novinar, Miljana mi je davala dosta zanimljivih izjava koje mi nikada niko nije dao. Posle toga smo dobili u dobar drugarski odnos, Zola je neko ko je bio mangup pa nije davao izjave, ali su njene bile dovoljne. U trojici ste svedoci šta je bilo! Tada je sve letelo, ali i u četvorci je bilo haosa... Kada joj se desilo ono sa roditeljima, smirili smo se i do dana današnjeg smo u okej odnosima... Zabole me du*e za sve što se dešavalo, ne ide da se makljamo... Ova njihova priča je meni ekstremno interesantna, oni se zezaju, sprdaju, tako da je sve zanimljivo. Meni je Miljana i nedostajala kada je otišla, tražio sam ili nju ili Mariju. Obožavao sam njena vređanja, falili su mi ti momenti ludila... - govorio je Marko.

Dejan Dragojević poznat je po svom britkom jeziku, pa tako ni ovaj put nije štedeo reči kada je u pitanju ljubavni trougao Nenada Macanovića Bebice, Miljane i Zole.

Smatram da će igra istine biti mnogo jača. O ovom bermudskom trouglui, ne bih svoje mudrovanje komentarisao , jer bi nestalo. Rekao sam Zoli da kad bude ušla Miljana, videćemo da li voli ili ne. To ne može niko da raščivija. Mislim da po svemu, njihove kuće štete - rekao je Dejan.
Ko ti je najveći prevarant među njima? - pitao je Milan.
Zato ti i kažem, ostaću suzdržan. Mogu da kažem da su svo troje prevaranti, ali i da imaju emociju, videćemo do kraja. Sa Zolom sam imao rasprave, tako da ću njega da pošaljem - rekao je Dejan.

Tokom kratke pauze za reklame, Dalila Dragojević i Anđelo Ranković legli su na krevet, pa su tom prilikom porazgovarali u šiframa osmehujući se, jedno drugom.

Bilo bi zanimljivo ponoviti onaj dan - smejao se Anđelo.
Koji dan - pitala je Dalila.
Onaj dan Podele budžeta - nastavio je Ranković.

Tokom reklama Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nastavili su svoj sukob koji se dogodio još tokom jučerašnjeg dana.

Hoćeš li sada da zaplačeš? - pitao je Dejan.
Naravno da ne, ti se očigledno ložiš kad ja plačem - viknula je Aleks.
Plači ako ti se plače - provocirao je Dejan.
Plači ti malo, ti si navikao da plačeš - odbrusila je Nikolićeva.

Nakon što joj je Dejan zamerio malo otvoreniju haljinu, Aleks je otišla i presvukla je. Oni su legli na kauč i tada je izbio novi sukob, iz kog je Dragojević pobegao kroz prozor.

Evo presvukla sam se, je l' si srećan? - pitala je Aleks.
Tiho - ponavljao je Dejan
Neću tiho, ja mogu da se derem ovde ako poželim - rekla je Aleks.

Za to vreme, Dalila se susrela sa Carem u pušionici, pa ju je on tom prilikom sve vreme peckao, te je ona samo otišla iz pušionice, tj. pobegla je od njega.

Šta tebe onda zanima sa kim priča tvoj bivši momak? Zašto gledaš u mene? - nastavio je Car.
Zašto ti pričaš o majicama? Zašto ti pitaš mene bilo šta? - uzvratila je Dalila.
Ma znam ja tvoje fore napamet, nemoj to - smejao se Car.
Ma ja ne želim da pričam sa tobom, idemo Marko - rekla je Dalila i pobegla iz izolacije.

Aleks je stigla Dejana u dvorištu, pa su seli kako bi na miru popričali, ali je ipak taj mir prekinula Nikolićeva kad je počela da urla, plače i kuka na sav glas, jer Dragojević nije hteo da traži zadatak kod Drveta mudrosti, kako bi njoj ispunio želju.

Ti mene od ponedeljka gledaš nekim drugim očima, ne znam. Da li sa dozom, ne znam. Nešto te remeti, ali saznaćemo - rekla je Aleks.
Da, sve ćemo da saznamo. Ti mene gledaš drugim očima, hoćeš da me iskoristiš za kosu - rekao je Dejan.
Ja te molim, danas si imao ceo dan. Boli te uvo. Danas si mi tri puta rekao da nećeš da ideš. Nisam bila bezobrazna! Ima da radim šta hoću, je l' ti je jasno? Ja sam ološ, pa sam ološ - plakala je Aleks.
Ne, loše je po tebe. Okej - ponavljao je Dejan.
Ti si tako namazano i kvarno stvorenje. Ne možeš tako da se ponašaš prema meni bre! Molim te budi normalan. Ne možeš meni da učiniš ništa za mene - plakala je Aleks.

U toku kratke pauze, izbio je sukob između Marka Osmakčića i Anđele Đuričić.

Šta je problem - pitao je Marko.
Razume Anđela sve što se priča indikretno, previše sam inteligentna - rekla je Anđela.
Ja sam samo pitao što nisi očistila - rekao je Marko.
Zato što to nije moje, već je ispal nečije iz frižidera koji sam ja otvorila...Tebi će svako reći da si monstrum - rekla je Anđela.

Tokom "Nominacija", Dalila Dragojević i Sandra Rešić popričale su u pušionici o svom odnosu, pa su tom prilikom zakopale ratne sekire.

Mene duša zabole... Znaš šta sam ti sve pričala i šta bih sve sa tobom... Znaš koliko te volim - rekla je Dalila.
To je ta energija, ja ne mogu da se družim sa nekim kao što je Mimas - dodala je.
Ja u tebi vidim sebe, te neke tvoje životne situacije, priča sa mamom, ta urednost, to koliko si za kuću. Deluješ kao 'za jednu noć i kajanje' a ustvari si potpuno druga priča - nastavila je.

Nakon što je zakopala ratne sekire sa Sandrom, Dalila je otišla do svoje prijateljice Jovane Tomić Matore, sa kojom je pričala o svom bivšem dečku Filipu Caru.

Nije normalno da se sputavaš toliko - rekla je Matora.
Ne mogu ja sa ovim ljudima, jedino sa ovom dvojicom... - šaputala je Dragojevićka.
Kapiram, ja sam prošle godine prošla slično, bila sam psihopata... Treba da ustane i kaže da nije ljubomoran. Sam je tražio da budeš sa nekim u odnosu, šta je sad problem... Misli da teraš inat, a tebi se slučajno desilo - nastavila je.

Kako je Lazar Čolić Zola većinom glasova zadrugara postao prvi nominovani zadrugar, tom prilikom, Miljana i Čolić mogli su da odogovore na nominacije. Zola je kratko odreagovao na sve komentare, dok je Kulićeva završila u suzama.

Što se mene tiče, čula sam komentare svih zadrugara, nisu me zanimali. Ove bezlične osobe, ovo je ku**a bez pedigrea, ovo je uličarka. Ne obazirem se na to šta ova metla priča, napada devojka. Ona je ružna kao akrep. Umela sam da na monstrouzne uvrede za porodicu, budem još gora. Hvala svima koji su me sačuvali, svačije mišljenje poštujem...Da ja Nenada volim, ne mogu da zamislim boravak bez njega. Jeste loše to što sam uradila njemu, terala sam ga kao psa od sebe, zaista ga mnogo volim, iako je mnogima izgledalo da se sprdam sa njim, ni meni nije bilo dobro. Sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da znam šta hoću i da neću ponavljati greške koje sam ponavljala...Iskoristiću priliku da se izvinim Mensuru, on je meni zaista drag - plakala je Miljana.

Voditelj Milan Milošević podigao je Sandija Kojića, Martinu Petrović i Marijanu Zonjić kako bi saopštio ko je nominovan zadrugar od strane publike.

Pab se rasipa, jedna od njih dve ide sa Zolom - rekao je Milan i saopštio da je Martina Petrović druga nominovana zadrugarka.

U toku Igre istine, izbio je sukob između Dalile i Anđele, bivših prijateljica.

Skočila sam jer mi je bilo žao da gledam Sandru...Ta teorija smatram da nije takva. Ja vidim stvarno neku energiju, kao što je bilo sa Filipom. Ja sam je itekako upoznala. Pre jedno mesec dana, kada se završavao taj moj odnos sa Matejom, Dalila ne zna, da on i ja imamo odličan odnos od kad je on ušao...Ja sam dobila pitanje kao Anđelo ili Fran? Ostala sam u šoku, jer sam ja stvarno provodila više vremena...Dešava se situacija, gde ja smatram, ti si neko ko podržava Mateju i Minu, pokušavaš indirektno da me povrediš, ti namerno kažeš da su u šteku bili Mateja i Mina - rekla je Anđela.
Rekla sam tebi da mi je žao jer se on (Mateja) oseća odbačeno, jer sam bila privrženija tebi - rekla je Dalila.
Ti konstantno ističeš, a ja nisam Filipa...Reci prijatelju da sedne - rekla je Anđela.
Veruj mi da apsolutno nema ni jedan komentar za Mateju i Minu vid provokacije. Ni na jednu tvoju temu nisam odreagovala. Isto to na radiju nisam čula jer si birala. Ja tebe, posle svega, postavila sam ti pitanje da obrazložiš za svoj poziv. Jako je ružno da tunačiš loše stvari koje tebi odgovaraju, na način na koji tebi odgovaraju. Ja nemam ružnu reč za tebe. Mi smo neko ko je delio sve, tako će i ostati. Jesi neko ko me je povredio, a ja tebe nisam ni jednim svojim postupkom. Ne postoji osoba koja može da kaže da sam nešto loše za tebe rekla - rekla je Dalila.

Tokom svađe Dalile i Anđele, uključio se Anđelin bivši momak, Mateja Matijević, koji se potom sukobio sa svojom starom ljubavi.

Molim te da se ne svađamo - rekla je Anđela.
Kako može da te povredi dečko koji te ne zanima? Glumiš ovde nešto što ne postoji! Više mi te je pun ku*ac! Ti si najveći folirant koji je kročio u Zadrugu ikada! Budeš li me nervirala, sve ću da kažem a znaš i sama koliko detalja imam! Pričaćemo i tebi i o tvojim postupcima i o tvom moralu - zapretio je Mateja.
Hajde više, reci, to govoriš mesecima - urlala je Anđela.

Sanja Grujić postavila je Nikolu Grujića Gruju u šah-mat poziciju svojim pitanjem, u kom mu je pomenula decu.

Da li to znači da ti je Mima ispred tvoje dece - pitala je Sanja.
Meni su deca najbitnija. Deca su mi naravno ispred nje. Ja znam šta trebam, šta mogu, a šta je dovoljno da ne ugrozim ponovo nekoga ko pati. Smatram da neću ugroziti nikoga, jer ono što sam radio do sada bilo je katastrofa, bilo je ljubavnog tipa. Sve sam prekinuo to, gde se ona složila, a što se komunikacije tiče, nek tumači ko kako hoće, boli me ku**c - rekao je Gruja.
Znači ti hoćeš da kažeš da je ta vaša svađa adekvatan uskršnji paketić za tvoju decu - rekla je Sanja.

Ono što je Dalilu stavilo u mat poziciju jeste pitanje Mateje, a on je od nje tražio da uporedi Anđela Rankovića i Filipa Cara.

Ne bih poredila njih dvojicu, nisam neko ko se bavi poređenjem svojih partnera. Koliko je Filip imao kvaliteta kada sam ulazila u odnos sa njim i koliko sam ga gledala tada najlepšim očima... Sada je sve drugačije. Promenila sam mišljenje. Što se tiče Anđela, smatram da je neko ko je jako ozbiljan. To je možda glavna razlika, Filio je neozbiljan a Anđelo potpuno suprotno - odgovorila je Dragojevićka.

Neposredno nakon što se emisija završila, Anđelo i Dalila sačekali su da zadrugari odu, kako bi na miru porazgovarali o svemu.

Mozak me boli, nisam pametna u svim situacijama. Kad mi kažeš ono što si malo pre, ja nemam potrebu da se pravdam, naročito za nešto što ne postoji. Onda samo gledam ta prebacivanja, kako se nekad imalo i za koka kolu, a i da ne gledam, opet će ispasti, znaš i sam šta već... A odlično znaš kako se ja ponašam kad mi je neko fokus - govorila je Dalila.
Pa šta - rekao je Anđelo.
A što se ti toliko praviš lud? - pitala je.
Ne pravim se, ne znam kakve to veze ima sa mnom - nastavio je.

Autor: N.Žugić

#Zadruga