AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", Anabela Atijas bila je gošća u studiju kod Bojane Lazić i Tijane Price, te je otkrila detalje o svojoj karijeri na kojoj vredno radi u poslednje vreme, ali i progovorila o novim planovima za budućnost.

Takođe, Anabela je priznala i kako je njena ćerka Luna Đogani podnela operaciju tumora dojke i kako je prošla psihički kroz situaciju kojoj se ni najmanje nije nadala.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela Atijas, priznala je koje joj pesme najviše traže na nastupima ali i otkrila koja je neprikosnovena kada je noćni život u pitanju.

Dosta pesama se vratilo, ali da ne budem skromna, nikada nisu ni nestale. 'U tvojim kolima' je pesma kojoj nema premca... Nju mi uvek traže i odlično prelazi. Ima jedna pesma koju nenormalno pun o traže, a mene je sramota jer sam ja potpuno zaboravila na nju. U pitanju je pesma "Fatalan", a ja ne mogu da verujem. Sramota me je koliko sam pesama zaboravila, ali eto ljudi traže, obnavlja se 'gradivo'. I moje i tuđe, balade su mi najdraže, ali ih izbegavam, jer kako to ide, balada mora da bude vanserijska da bi prošla dobro kod publike - ističe pevačica i bivša učesnica "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je otkrila detalje svog novog projekta i progovorila o snimanju spota posle dugog niza godina.

Čini mi se da do sada nisam snimila takvu pesmu. Tražila sam nešto što će da me razdrma, jer ne bih da izbacim pesmu po svaku cenu. Trebalo mi je baš nešto dobro. Dan snimanja spota je bio težak za mene jer je Luna bila tada u bolnici i bila sam sva nikakva. Ali ekipa je bila uhodana, bili su mnogo dobri i ve je išlo svojim tokom, sve se brzo završilo. Dugo nisam snimala spot, imala sam dugu pauzu, kada smo završili, bila sam u šoku. Nikada se nisam bolje osećala i volela bih da budem u onom starom fazonu, da igram i da pevam. Stanje duha je najvažnije od svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je progovorila o tumoru dojke svoje ćerke, ali se osvrnula i na svoj problem koji je imala sa samo 19 godina, a svakako i apelovala na sve mlade devojke koje moraju da vode računa o svom zdravlju.

Kompletnma moja ženska linija je imala isti problem. Moja majka, ja i Luna sada.... Ja sam imala samo 19 godina kada mi se to dogodilo... Mora da se priča o tome, kao što je sama Luna bila svesna i poželela da ode na rutinsku kontrolu nakon porođaja i ispostavilo se kao pametno. Neću reći da je došla u nekom "poslednjem momentu", ali ću reći da je došla u trenutku kada je bilo vreme za važenje. Ja sam se tuširala i tako sam primetila promenu, recimo Luna nije mogla ništa da oseti ali je ultrazvuk pokazao svoje. Mlade devojke moraju da budu svesne da treba da s vremena na vreme idu na preglede kako bi vodile računa o svom zdravlju, ne daj Bože, ako i nešto postoji da se otkrije na vreme - zaključuje Anabela u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.