AKTUELNO

Rasprave dostižu svoj vrhunac, a nečije prijateljstvo se zbog toga i prekinulo.

Kako gledaoci prate i gledaju najpopularniji rijaliti program ,,Zadruga", oni su primetili nešto veoma zanimljivo u razgovoru između Kristine Kockar i Filipa Đukića, pa su poželeli da ih voditeljka to i upita.

Pitanje je glasilo: ,,Prokomentariši ono što ste pričali ispred spoljnog wc-a, da je džukački to što si uradio i što si rekao Mariji Ani za nas dvoje, a ti si rekao da si to uradio samo da bi sklonio priču sa vas,a i ne znam kod koga ćeš da odeš kada se napiješ.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mogu da kažem šta hoću tako da, ja ne znam šta sam Mariji rekao za mene i Kiju. Ja stvarno ne znam šta sam ja rekao za nas. Ja znam zašto sam to rekao. Ne znam šta sam rekao za mene i Kiju, ali od ovog trenutka neću da blejim ni sa Kijom ni sa Marijom, jer me boli ku*ac više za sve. Neću više ništa da komentarišem

Milan Milošević I Jovana Tomić Matora su  imali nešto da dodaju povodom ove konstatacije:

Očigledno da ga Marija Ana još voli. Filip se u Kiju zaljubio, Kija ima veliki problem. Ona ima neki problem jer ima dečka napolju, a prija joj Filip. I ovako da nas prave budalama nije u redu - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Pa kad je Marija Ana ušla Kiji nije bilo dobro! Ja sam to i te kako videla kakva je njena faca bila. Filip se izjasnio da se njemu Kija sviđa! To se vidi na kilometar, šta ima da komentarišem, ali ga ne krivim, ja krivim nju jer ona to zataškava iz njenih ličnih razloga - rekla je Matora.

Iako niko nije očekivao ovu reakciju, Kija je bilo vidno iznervirana i besna zbog toga što je Filip zbog ovoga napustio prostoriju.

I to što je on izašao ispalo je mnogo jadno, ali nema veze. Rekla sam da svi čekamo sredu, ajde da vidimo kako ćeš se ponašati, jer te znamo. To se nije odnosilo lično na mene. Ponavljam još jednom, neću da govorim u tuđe ime bilo šta. Jako mi je jadno što si izašao a ostavio si mene da kažem sama šta imam. I ne razumem zašto ne želiš da pričaš sa mnom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne želim više pritisak. Prvo me zanima šta sam rekao Mariji za Kiju. Ja nisam zaljubljen u Kiju, a to što sam rekao da mi se sviđa to je bilo pre. Što se Marije tiče pomešana su mi osećanja i to je to - odgovorio joj je Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija Ana Smiljanić je bila razočarana zbog svega što je u tom trenutku čula, a bilo je i sumnje zbog čega nije želela da odgovori na pitanje.

Ne želim da komentarišem sve ovo zaista. On je vazduh. Nisi dostojan da komentarišem. - rekla je Marija Ana.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

'