AKTUELNO

Večeras je zadrugarima stiglo pismo u kojem je naveo svaku pridiku koju ima za sve ukućane, što je izazvalo burne reakcije.

Iako su već nekoliko puta bili kažnjavani zbog nepoštovanja produkcije, napuštanja prostorije kada su sastanci već uveliko u toku i zbog mnogih drugih neispunjenih obaveza i zadataka, zadrugari su nastavili po svom, što je Velikog šefa naljutilo.

Kako je Veliki šef shvatio da se takmičari neće opametiti sve dok produkcija ne preduzme još strožije kaznene mere, poslao je pismo koje je sadržalo spisak svega lošeg što su učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu uradili i čime su doprineli mnogo velikim gubicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, na samom početku je, nažalost, neophodno da pored svih kazni, mi ponovo moramo da vas upozorimo da morate prisustvovati sastancima. Ne možete se šetati, kuvati i kupati se. To rade pojedinci i to uglavnom isti. Ne poštuju pravila i ne nose bubice, bez poštovanja se ophode prema voditeljima i produkciji. Doneli smo odluku o smanjenu budžeta za ovu nedelju. Ukoliko tako nastavite, bićemo primorani da vam do daljeg smanjujemo budžet. Uopšte nije slučajno to što vam dozvoljvamo da se sami prijavite za rad u fabrici. Niko ne može silom biti poslat u fabriku i baš zato očekujemo da će neko ko se prijavi za posao svoje obaveze ispunjavati do kraja. Danas je samo od 8 sati otišlo troje ljudi, to je sramota. Žao nam je što zbog onih koji gledaju samo svoj život otežavaju ga ostalima u zadruzi. Ovim putem želimo da pohvalimo Matoru, Sanju i Andrijanu, koje su bez obzira na sve otišle na rad u fabrici. Njih tri će dobiti po 500 dinara. Iznenađeni smo koliko su pojedini neodgovorni. I za sam kraj, sada ćete održati porodični sastanak, primetili smo da se većina vas ponela dvolično prema Milanu. Kada je izabran za vođu svi ste ga hvalili, a kada je podelio budžet pričali ste mu iza leđa i ponašali se kao da ne postoji. Milan treba da kaže ko ga je razočarao i ko su oni od kojih je najviše očekivao, a ništa nije dobio. Sastanci ne služe za vaše pozdrave i čestitke. Ukoliko se još neki od sastanka svede na: Zapratite ovo, pozdravite onog, biće strogo kažnjeno - vaš Veliki šef.

Ovo pismo potreslo je mnoge ukućane zbog budžeta koji im očigledno neće biti dovoljan za ovu nedelju, a Luna Đogani je ljutito prigovarala da ona nije neodgovorna, pa je sebi dala za pravo da napada one koji su u potpunosti ispoštovali svoju reč i produkciju, čak su bile i nagrađene.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju koliko sam odgovorna i da sam do kraja ispoštovala. I ovoga puta sam se javila da ispoštujem i to zbog svoje kose. Svi znaju da sam za 3 dana imala možda najviše crva u kutiji. Iskreno mogu da kažem da njih 3 nisu ispale ok prema nama, jer dobro znaju kako smo radili i koliko smo se trudili. One su ustale i otišle, da bi sad ispale vredne. I šta, ovi što su nagrađeni dobili su po 500 dinara na kraju - rekla je Luna.

Matora je bila besna zbog Luninih reči, pa je odlučila da joj do detalja objasni da će, pored svega što je ona izjavila, poštovati produkciju do kraja kao i zbog svoje savesti.

Foto: TvPink Printscreen

Uopšte nije poenta priče da smo mi ustali, da bi sad otišli a da drugi ispadnu budale. Meni je Nadežda prenela da vam je Miki dao pare. Andrijana je došla i rekla da ne ide zbog para, nego zbog griže savesti. Budili smo sve redom, niko nije hteo da ide, a onda sam ja rekla da su u pravu i da treba da odemo da nam ne bi nešto ke*ali. Ja ne mogu protiv produkcije! - rekla je Matora.

Zorana je priznala svoju krivicu i bila je potpuno iskrena prema svema.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne krivim Nadeždu, i ja sam doprinela da budemo kažnjeni. U ovom slučaju nema svoje odgovornosti, jer se kažnjavamo kao kolektiv - rekla je Zorana.

Reakcije ostalih takmičara bile su burne, a pojedini se nadaju da će svi konačno ozbiljno shvatiti pravila igre. Kao što se moglo i čuti ono što je pisalo u pismu, ovo će verovatno biti poslednja opomena koju će svi zadrugari dobiti od Velikog šefa, a da li će to uroditi plodom videćemo u narednim danima.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'