AKTUELNO

Megaregionalna folk pevačka zvezda, Sloba Radanović, u svom šou programu "Pevaj sa mnom" predstavio je svoj život iza kulisa, a s obzirom na to da dok je radio na pripremi svog drugog studijskog albuma, on je naišao na pesmu koja ga je osvojila, ali je shvatio da mu nešto nedostaje - savršena partnerka sa kojom će otpevati tu pesmu.

Naime, tako je i krenula potraga za neotkrivenim talentom i avantura u kojoj će pevačice iz celog regiona imati priliku da pokažu svoje muzičke veštine, a samo jedna će sa Slobom snimiti duet.

Na samom početku šou programa "Pevaj sa mnom", Sloba je prikazao svoj put u svoj rodni Zrenjanin, zajedno sa suprugom Jelenom Radanović, njihovim zajedničkim detetom Damjanom i njenim sinovima iz prvog braka.

Njih dvoje su krenuli ka Zrenjaninu, te kada su stigli u besnoj mašini, Slobina majka, Draginja, obradovala se svom trojici, pa i samom Slobi i Jeleni.

U ovim ekskluzivnim kadrovima, pored toga što je prikazano gde živi Slobina majka, prikazano je i kakav odnos Jelena, nova Slobina supruga, ima sa Draginjom, o čemu je Radanovićka i govorila pred kamerama.

Super je, to je opšte poznato da se mi od prvog dana da se lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama - rekla je Jelena, a onda se Sloba nadovezao:

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno savršen odnos, imam utisak da je i ona živnula kada se on rodio. Ona se ne libi da to i pokaže, ranije smo morali da je ubeđujemo da dolazi kod nas, a sada je dosta manje ubeđujemo da dođe kod nas, uvek jedva čeka da ga vidi - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Ž.